Дженифър Гарнър НЕ ИСКА Бен Афлек близо до децата си, за да ги държи далеч от ВЛИЯНИЕТО на Дженифър Лопес

Докато Дженифър Лопез и Бен Афлек напоследък прекарват много време заедно и също така имаха няколко участия заедно в многото шоу за награди. Бен Афлек се разведе през 2018 г. с бившата си съпруга Дженифър Гарнър от това време двамата са разделени, но обикновено са в добри отношения и не се омразят или нещо друго.

Въпреки че е вярно, че Дженифър Гарнър не иска Дженифър Лопес да е около децата си. Това е така, защото Дженифър Лопес и Бен Афлек в момента прекарват времето си заедно и тя не иска това, когато това ще запознае Дженифър Лопес с децата й, тъй като тя не иска те да бъдат част от това в момента.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър споделят три деца, имената им са Вайълет, 15, Серафина, 12, и Самюел, 9. Казват, че Дженифър Гарнър няма нищо общо с Бен Афлек и връзката му, но тя иска Бен Афлек да бъди добър баща.

Качества вярно, че всеки би искал децата си здрави и здрави и не иска те да взаимодействат с отношенията с други хора, но Дженифър Гарнър каза, че има причина и не иска да бъде част от връзката на Бен Афлек и неговия живот . Скорошна публикация, в която Бен Афлек каза и пожела на Дженифър Гарнър много щастлив ден на майките и каза, че е толкова щастлив, че споделя три красиви, прекрасни деца с нея. Той благодари и как се грижи за всички деца.

Докато Дженифър Гарнър и нейните приятели не са доволни от ползите от коментарите, които Бен Афлек направи срещу нея, а също и феновете на Дженифър Гарнър не са доволни от това, че Бен Афлек прави коментари за Дженифър Гарнър. Афлек се изказа срещу статии за примамка за кликване, в които се твърди, че директно обвинява Гарнър, и по време на изява в четвъртък на Джими Кимел на живо! твърди, че медиите не са разбрали казаното от него.

„Продължих и казах колко много се уважаваме и се грижим един за друг и се грижим за децата си и ги поставих на първо място и прегледах нашите неща, и те казаха, че съм обвинил бившата си съпруга за моя алкохолизъм и че аз беше в капан в този брак', каза той. „Като току-що ме направи като най-лошия, най-безчувственият глупав, ужасен човек.“

Можете да гледате това видео, за да получите повече подробности за цялата история.

Ще споделим повече подробности относно това, когато имаме нещо.