Дженифър Анистън съжалява, че е ИЗБРАЛА КАРИЕРА ПРЕД ДЕЦАТА и сега трябва да живее с решението

Дженифър Анистън беше част от популярния ситком ' ПРИЯТЕЛИ ‘. Тя е и една от най-известните холивудски актриси. Тя обаче донякъде не е доволна от коментарите за личния й живот. Нека разберем повече подробности в тази статия.

Какво всъщност се е случило?

В скорошно интервю актрисата сподели как хората коментират личния й живот. Тя сподели, че е етикетирана като гадна, защото се фокусира върху кариерата си, а не върху децата. Тя заяви, че хората не са наясно с този факт. Никой не знае прозренията. Тя каза, че никой не знае какво се случва с нея лично и медицински. Какъв е проблемът и защо тя не може да има деца? Тя беше еднакво наранена и тъжна.

Тя даде пример за Доли Партън и посочи как жените винаги са обект на мишена. Тя сподели, че е крайно време и иска да изпревари всички тези критики. Освен това тя посочи различията между половете. Ако един мъж се жени повече от веднъж, той не се разпитва. Това обаче не е така при жените.Минали връзки на Анистън

Дженифър също се е сблъсквала с въпроси относно бременността си в миналото. Анистън беше омъжена за холивудския актьор Брад Пит през 2000 г. Двойката се разведе през 2005 г. Имаше слухове, че двойката се раздели, защото Дженифър не иска да има деца. Искаше да се съсредоточи върху кариерата си. 52-годишната актриса се омъжи за Джъстин Теру. Тя беше призована да бъде егоистична, тъй като се фокусира върху кариерата си, а не върху семейното планиране. Джъстин Теру и Дженифър Анистън се разведоха през 2017 г.

Тя сподели в интервю за списания Allure, че е етикетирана като егоистка. Хората твърдят, че тя винаги избира кариерата си пред децата. Тя няма желание да бъде майка. Тя също така сподели, че това да нямаш собствени деца не означава, че не можеш да имаш майчина любов. Тя смяташе, че това е доста грубо и обидно.Тя сподели публикация, в която се посочва, че ще стои далеч от неваксинираните си приятели. Дженифър Анистън също беше наричана „либерална восъчна дупка“ и беше тормозена от хората.

Напоследък Дженифър се събра отново с бившия си съпруг Брад Пит. Те се появиха заедно за маса за набиране на средства, прочетена заедно с различни други звезди като Морган Фрийман и Матю Макконъхи . По-късно в интервю тя сподели, че двамата с Брад са приятели завинаги.

На работния фронт

В началото на 2021 г. Дженифър се събра отново с актьорския състав на известния ситком ПРИЯТЕЛИ. Те се появиха заедно за специално шоу за събиране. Холивудската актриса изигра ролята на Рейчъл Грийн в шоуто. Това беше едно от най-успешните шоута на всички времена. Освен това направи Анистън известна и една от най-високоплатените актриси.

Тя сподели, че събирането й е напомнило за неща от миналото. Шоуто стартира през 1994 г., а последният епизод е заснет през 2004 г. Дженифър се раздели същата година с тогавашния си съпруг Брад Пит. Актьорският състав се събра отново за събиране, но беше удължен поради пандемията. На работния фронт Анистън е част от серията Apple Tv+ Сутрешното шоу . В шоуто участват и други известни звезди Рийз Уидърспун , Били Кръдъп и други.