Джейсън Стейтъм ТАЙНО МРАЗИ Скалата и няма да се върне в Fast 10?

Всички сме напълно наясно с топлината между тях Вин Дизел и Дуейн Джонсън ! Но хей там! Но дали Вин е единственият мразител на Дуейн Джонсън? Изглежда, че „Скалата“ има още един враг. не сме виждали Джейсън Стейтъм в Бързи и яростни 9! Джейсън Стейтъм мрази ли Дуейн Джонсън? Е, за да знаете всичко, останете с нас, точно тук!

Ще се появи ли Джейсън Стейтъм в Бързи и яростни 10? Знайте всичко, точно тук!

Бързи и яростни 10 е планирано да стартира през следващата 2023 година. Всички знаем, че Дуейн „Скалата“ Джонсън напусна франчайза! Наскоро гледахме Fast & Furious 9. С вълнение от миналото, феновете очакват с нетърпение да видят необикновен финал за целия франчайз. Просто нямаме търпение да видим какво ще ни очаква краят! Не само „The Rock“, но изглежда, че Джейсън Стейтъм няма план да се върне към франчайза!Доколкото знаем, актьорският състав за последния сезон на франчайза е излязъл! Но „Скалата“ и Джейсън Стейтъм все още не са на борда! Въпреки че е режисьор на целия мега филм, определено бих искал да излъчи и двете звезди във финалната част на филмовия франчайз! Вин също иска да вземе 'The Rock' на борда!

Според най-новите източници, режисьорът на Бързи и яростни Джъстин Лин някак ни намекна за възможността да видим Джонсън Стейтъм отново в главните филми на вселената! Това означава ли, че може да се появят в Fast & Furious 10? Последната глава от вселената на „Бързи и яростни“ със сигурност предлага разходка с влакче за всички нас. Кой знае, че може да видим звездите да блестят отново в последния сезон на епичната гала филмова поредица?!

Джейсън Стейтъм мрази Дуейн Джонсън?! Наистина ли са верни слуховете?

Знаем, че „Скалата“ и Джейсън Стейтъм бяха един срещу друг във филмите „Бързи и яростни“! Но дали двете са еднакви в реалния живот? Не се разминавайте със заглавието, тъй като Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм са приятели за цял живот в реалния живот! Слуховете са фалшиви, тъй като двамата са наистина близки приятели! Всъщност те обичат да се мотаят един с друг. Знам, че Джейсън Стейтъм напусна основния франчайз „Бързи и яростни“. Но знаете ли, той би искал отново да бъде част от франчайза? Да, в ексклузивно интервю Джейсън Стейтъм открито каза, че ако му се даде възможност, той би искал отново да бъде част от филма „Бързи и яростни“, особено във финалната част на франчайза!

Обратно в Fast & Furious 7, който беше пуснат през 2017 г., вражеската химия между Джонсън и Стейтъм определено привлече вниманието на зрителя. Всъщност Стейтъм обича да работи с Джонсън! Така, когато “The Rock” реши да се раздели с оригиналния франчайз и да отиде на изцяло соло тичане, Стейтъм също се присъедини към него! И двамата ще намерите в Хобс и Шоу 2. Няма начин Джейсън Стейтъм да изпитва някакви неприятни чувства към Дуейн „Скалата“ Джонсън! За повече актуализации и новини относно най-новите филми и сериали, останете във връзка с нас, точно тук.