Джейсън Момоа ТАЙНО се среща с Емилия Кларк, след като заряза Лиза Бонет

Джейсън Момоа направи най-голямото влизане за 2022 г., като обяви развода си със съпругата си Лиза Бонет и това беше първата двойка, която обяви раздялата си през 2021 г., видяхме много други двойки, които се разделиха един с друг. Докато Джейсън Момоа влезе в публикацията в Instagram, за да обясни раздялата си с Лиза Бонет и му каза, че е време да се пуснат един друг и те ще продължат да бъдат приятели и да се грижат за децата си сега. Въпреки че тази новина все още е най-голямата новина за януари 2022 г. Но много фенове смятат, че причината за раздялата им е нещо друго.

Джейсън Момоа е звезда от Аквамен и Игра на тронове, който е много популярен сред всички поколения в момента. Въпреки че е свързван с много знаменитости, когато става въпрос за неговия съ-актьор Емилия Кларк който играе майката на дракони от Игра на тронове. Двамата работят помежду си от доста време и това е мястото, където започнаха да се свързват един с друг и бавно приятелството им се превърна в семейство. където се грижат един за друг като семейство.Били сте заедно един с друг и сте присъствали на много интервюта и много късни вечерни предавания като шоуто на Греъм Нортънс, където открито са казвали един за друг колко много ги е грижа един за друг и отделят време един за друг от време на време.

Но Емилия не е единствената, която е свързана с Джейсън Момоа. По време на снимките за следващия си филм Аквамен 2, Амбър Хърд който играе ролята на Мера във филма, се опитва да флиртува с Джейсън Момоа и да привлече вниманието му. Но това приключи, когато Джейсън не се опита да даде никакъв отговор на това. Но когато става въпрос за истинска причина, феновете вярват, че причината е Емилия Кларк Джейсън Мома реши да зареже Лиза Бонет защото той се среща тайно с Емилия Кларк и двамата се срещат тайно един с друг през цялото това време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies)

За да потвърдят тази новина, те също коментират публикациите си един на друг и призовават всяка препратка от Игра на тронове и в един пост, Джейсън Момоа коментира публикациите на Емилия Кларк, които я наричат ​​луната на живота си. Когато това се случи, интернет измисли всички възможности двете звезди тайно да започнат да се срещат, но това не беше потвърдено, тъй като те също са добри приятели, така че човек може да го разбере погрешно като небрежно нещо един за друг.

Докато досега нямаше никакви официални новини за това, но е просто въпрос на време да започнем да ги виждаме заедно и да прекарваме време с други. Докато Емилия Кларк е ал; готова във връзка, смята се, че на един също ще приключи и тя скоро ще свърши с Джейсън Момоа. Те също са били изпратени заедно от много фенове, тъй като тяхната химия на екрана е кипяща.

ЕтикетиАмбър Хърд Емилия Кларк игра на тронове Джейсън Момоа Лиза Бонет