Джейсън Момоа НЕ ИСКА Амбър Хърд в Аквамен 2 и натиска Емилия Кларк за ролята на Мера

Макар че Амбър Хърд спечели много сърца с ролята си в Аквамен като Мера, Джейсън Момоа май е изключение! Той не иска Амбър Хърд да повтори ролята си на Мера в Аквамен 2.

Вместо това той настоява за своя колега от „Игра на тронове“. Емилия Кларк да бъде новата Мера.

Fanart на Емилия Кларк като Мера в Aquaman 2 превзема интернет с буря

Сред слуховете за Емилия Кларк заема мястото на Амбър Хърд в новия филм за Аквамен портретът на Емилия Кларк в ролята на Мера става вирусен. Във фен арта Емилия се вижда в червената й коса. Трябва да признаем, че тя е страхотна гледка в нейния аватар на Мера!

Това кара феновете да пожелаят тя да получи ролята вместо Амбър Хърд. Все още нищо не е потвърдено.

Защо се говори за смяна на Амбър Хърд?

Имиджът и репутацията на знаменитост могат да направят или разбият целия филм. Такъв е бил случаят с много филми. Феновете са склонни да бойкотират филмите понякога, ако участващите актьори са в разгара на противоречия.

Амбър Хърд е в средата на мръсна съдебна битка с бившия си съпруг Джони Деп . Амбър Хърд твърди, че Джони Деп я е малтретирал. Въпреки това, Джони Деп и неговият юридически екип изглежда са твърди по отношение на факта, че тя „фалшифицира“ снимките на докладваното от нея насилие.

В последните събития на Джони Деп бе предоставен достъп до телефона на Амбър Хърд от съда, за да може да докаже, че снимките, които тя направи в съда на предполагаемата й „злоупотреба“, са фалшиви.

Феновете са вбесени и смятат, че тя трябва да бъде изхвърлена Аквамен и изгубеното кралство . Колегата й Джейсън Момоа също смята, че тя трябва да бъде уволнена и вместо това ролята трябва да бъде дадена на Емилия Кларк.

Кога ще излезе „Аквамен и изгубеното кралство“?

Аквамен и изгубеното кралство ще излезе на 16 декември 2022 г.

Следете за още актуализации и разработки. Нямаме търпение да гледаме Аквамен 2!