Джейсън Момоа МРАЗИ Амбър Хърд и го прави НЕУДОБНО, докато снима Аквамен 2

Джейсън Момоа и Амбър Хърд бяха част от филма Аквамен . След това те ще бъдат видени заедно в предстоящото му продължение, Аквамен и изгубеното кралство . Въпреки това, според някои медии, Момоа не харесва колежката си и това го затруднява да снима с нея.Амбър Хърд, която преди това е работила с Джейсън в Аквамен, беше оценена за ролята си на Мера. Тя също беше подписана за втората част на филма DCEU. Но Джейсън не искаше Амбър да бъде част от продължението. Вместо това той се насочи към своето Игра на тронове съ-звезда Емилия Кларк .

Джейсън от друга страна намекна, че подкрепя Джони Деп и също така изрази, че иска Амбър да бъде премахната от продължението. Джейсън и Амбър нямат много приятелски отношения. Въпреки това, в интервю Хърд твърди, че има приятелски отношения с Джейсън. Но също така определи актьора като търсач на внимание. Тя сподели, че Джейсън е изтръгнал страници от книгите й, които е носила на снимачната площадка на филма.Освен всичко това, дългогодишната приятелка на Джейсън сега е съпруга Лиза Бонет също така изрази, че не иска Амбър да бъде част от продължението. Тя също така иска да бъде уволнена от филма Heard е част от много спорове. Бонет смята, че е известно, че Амбър Хърд използва мъже за кариерата си. Тя не иска същото да се случи и с Джейсън. Лиза също не се интересува много от връзката на Амбър и Джейсън. Тя е доста разстроена от нарастващата близост между двамата.

Би било интересно да се види дали Амбър е част от филма или ще бъде заменена. Тъй като нито феновете, нито колежката й искат тя да бъде част от продължението. Е, за това трябва да изчакаме официалното съобщение от продукцията.

Аквамен и изгубеното кралство е втората част на Аквамен. Първата част беше издадена през 2018 г. Джеймс Момоа изигра ролята на Аквамен, докато Амбър Хърд изигра ролята на Мера. Другият актьорски състав включва Уилем Дефо , Патрик Уилсън , Долф Лундгрен , Играйте Lin , Яхя Абдул-Матин II , Темуера Морисън , и Никол Кидман . Продължението на Aquaman 2 ще излезе през декември 2022 г.

Ще бъде интересно да видим химията между колегите след съперничеството им извън екрана. Също така трябва да изчакаме всяко съобщение в случай на смяна на Амбър Хърд. Би било доста вълнуващо да видим дали Емилия Кларк е преработена, тъй като Джейсън и феновете искат тя да бъде част от продължението.