Джеймс Кордън популяризира нов мюзикъл, Пепеляшка на Amazon Prime по най-уникалния начин, обличайки се като мишка – прочетете, за да знаете

Наскоро Джеймс Кордън беше видян облечен в костюм, който случайно е рокля на мишка. Той е забелязан да се удря по шофьори. Инцидентът е станал в Лос Анджелис. Със сигурност това беше рекламен трик за популяризиране на новата му музикална песен. Останете на линия, за да разберете всичко тук.

Всичко за Кордън, облечен като мишка

На кадрите, които станаха вирусни в интернет, Кордън беше видян да се приближава от страната на шофьора на колата и да пее на глас песента си през прозореца. Последователно той беше забелязан да блъска многократно и други превозни средства. Той беше облечен в костюм на мишка, което беше забавно и наистина шокиращо за публиката. Той също така получи огромно количество туитове поради този костюм на мишка.

Всичко за Джеймс Кордън

Е, всеки знае Corden, но за тези, които не го знаят, това е за вас. Кордън е една от звездите на нашата много популярна холивудска развлекателна индустрия. В момента работи по новия си филм с участието на Камила Кабело. Мисля, че познахте филма, да, прав сте, Кордън е продуцент на новия филм Пепеляшка, който скоро пристига на Amazon Prime. Филмът ще излезе следващия месец. Камила Кабело ще участва във филма с ролята на класическата приказна принцеса Пепеляшка. Всички знаем тази класическа приказка, където принцесата е третирана като слуга от нейната зла мащеха и доведени сестри.

Мензел ще играе ролята на мащехата на Пепеляшка, а Поз ще играе ролята на Портър, който ще бъде приказният кръстник в приказката за Пепеляшка. Докато Fab G. Corden ще бъде разглеждан като поддържащ актьор, който ще играе ролята на мишка, която по-късно се трансформира в човек.

Реакция на Corden като мишка

Скоро след като Кордън беше видян в костюма на мишка, хората започнаха да разпространяват видеоклипа му, облечен като мишка. Обхвана целия интернет. Имаше толкова много туитове за този конкретен инцидент. Мнозина бяха наистина изненадани, а други определено се разсмяха чрез видеото. Първоначалният мотив на Джеймс беше да направи това да изглежда наистина смешно и по този начин да се опита да привлече вниманието на всички. Е, ако вземем това предвид, Джеймс Кордън свърши наистина добра работа.

Джеймс Кордън във филма Пепеляшка

Джеймс Кордън продуцира филма Пепеляшка. Това също получи смесен отговор от публиката. Не бива да забравяме, че приказката за Пепеляшка е известна на всички, но не може да се отрече шума на историята. Младежите с нетърпение очакват филма. Като цяло присъствието на известната певица Камила Кабело като водеща прави филма още по-специален. Филмът Пепеляшка е готов и е планиран да излезе следващата седмица на 3 септември. Вземете абонамент за Amazon Prime Video, за да гледате филма без стрес. Междувременно някои от известните хитови филми на Джеймс Кордън включват Into the Woods от 2014 г., Абитуриентският бал от миналата 2020 г. и злепоставената филмова адаптация, въртяща се около Котките през 2019 г.