Джеймс Гън КОРЕКТИРА фен в Twitter, който обърка Space Candy за Skittles

Запознаване

Наскоро, Джеймс Гън публикува коментар в Twitter, коригирайки фен, който пропусна да признае Space Candy с Skittles. Всички знаем за неговата весела личност, той отговаря на почти всеки последовател чрез Twitter. Това се разглежда като едно от най-добрите му качества, което не е репутация на много знаменитости. Наскоро той се обърна към фен в Twitter, който не можеше да види Space Candy и го прие като Skittles. Той поясни пред фена, като написа, че изобщо не са Skittles, а космически бонбони, избрани от бебето Грут. Това, което ни изненада, беше, че фенът, когото той коригира, беше звездата, Джърмейн Ривърс . Той е един от най-известните американски актьори. Той е най-известен с ролята си в телевизионния сериал Devious Maids. Някои от най-известните му произведения включват програма „Надарените“.

Пазители на галактиката том. 3 е предстоящ филм от Marvel Studios и издаден от Walt Disney Studios Motion Pictures, съсредоточен върху героичната група на Marvel Comics Guardians of the Galaxy. Това ще бъде 32-ият филм в кинематографичната вселена на Marvel и наследник на Пазителите на галактиката, който излезе през 2014 г., и Пазителите на галактиката Vol. 2, чиято премиера беше през 2017 г. Въпреки това Джеймс Гън не е част от тази трета част, той първоначално беше в томове 1 и 2. Също така, сценарият на филма е написан от него.

Пазители на галактиката том. 3 Ново допълнение

Сюжетът на новия филм на Пазителите е неизвестен, но чуваме, че Поултър ще изобрази Адам Уорлок, чийто вход беше предизвестен в поредица от коментари, включваща Айша на Елизабет Дебики след Guardians of the Galaxy Vol. 2. Заедно с Guardians of the Galaxy Vol. 3, Гън пише и режисира Специален празник на Пазителите на галактиката , чиято премиера ще бъде на Disney+ през декември 2022 г. Кевин Фейги , режисьор и създател на Marvel Studios заяви през април 2016 г., че трети филм от поредицата е „определено“ замислен като компонент на Кинематографичната вселена на Marvel .

Проблеми между Marvel и Джеймс Гън

Disney и Marvel прекъснаха връзките си с Gunn на 20 юли 2018 г. Консервативните критици започнаха да споделят по-ранни коментари, които той направи за проблемни теми като изнасилване и педофилия, призовавайки за неговото уволнение. Гън подписа The Suicide Squad в средата на октомври 2018 г., за да може да се присъедини отново като режисьор на Vol. 3. След повече разговори между студиата и Гън, това беше решено.