Джейми Фокс ЯДСЕН и Яростен към Кейти Холмс за това, че ГО ИЗПОЛЗВА КАТО СТЪПКА

Джейми Фокс и Кейти Холмс прекратиха връзката си още през май 2019 г. Двамата се срещаха в продължение на добри 6 години. Но изглежда, че нещата трябваше да свършат един ден. Причината за раздялата им все още е под прикритие. Двамата винаги са били поверителни относно своите срещи и любовен живот. Но някои слухове там казват, че индустрията може да е причината за тяхното разделяне! Е, нека не го натискаме повече и да преминем направо към дискусията на деня. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Защо Джейми Фокс и Кейти Холмс прекратиха 6-годишната си връзка?

Историята на разделянето на Джейми Фокс и Кейти Фокс все още е мистерия за индустрията. Истинската причина за раздялата им все още не е известна на никого. Има толкова много противоречиви изявления за тяхната история за раздялата. И двамата не са реагирали на нито един от слуховете.Според нашите вътрешни източници и двамата имаха много уважение и любов един към друг. Но изглежда, че работата им винаги ги е държала заети и по този начин не са били в състояние да предоставят много време един на друг. Не може да се отрече, че индустрията понякога просто става адски сурова за знаменитостите.

Има и други слухове, които казват това Кейти Холмс използваше репутацията на Джейми Фокс, за да изгради кариерата си. Но хей, не влизайте в този капан, тъй като Джейми Фокс не подкрепя подобна мисъл. Въпреки че се раздели с нея, той нито веднъж не е казал нещо лошо за нея. Популярният актьор е човек с широк манталитет и не подкрепя толкова плитко и противоречиво твърдение.

Джейми Фокс никога не се жени! Всичко, което трябва да знаете за това, е тук долу!

Да, чухте правилно, Джейми Фокс никога не се жени за някого там. Е, това изявление не е измислено от нас, тъй като самият Джейми Фокс потвърди тази новина. Изглежда, че раздялата с Кейти Фокс беше наистина тежка за американския актьор. В момента актьорът иска да се съсредоточи върху кариерата си. Той смята, че бракът не е създаден за него.

Той е бил женен преди и също така споделя две красиво изглеждащи дъщери с бившата си съпруга. Но сега той реши, че не иска да се жени отново в близко бъдеще. Той смята, че бракът само влошава нещата. Няма как да се отрече, актьорът се е сблъсквал с някои лоши преживявания в предишните си връзки с жени. Той смята, че бракът никога няма да му се получи.

Освен това в момента актьорът е добре уреден и балансиран в живота си. Той не иска да разваля и обърка нещата. В момента той иска да стане най-добрият татко на двете си дъщери. Той иска да им отдели време и отдаденост. Той осъзна, че всъщност не е там за тях. Но сега той иска да бъде по-привързан и свързан с дъщерите си. Е, това е всичко засега, за още такива най-нови актуализации и клюки за популярни холивудски знаменитости, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиДжейми Фокс Кейти Холмс