Джейк Гиленхал и Тейлър Суифт ЗАЕДНО ЗАЕДНО и ЗАСЕДНИЦИ, причина зад слуховете за връзка

е Тейлър Суифт наистина се срещат Джейк Гиленхол ? Знам, че сте малко шокирани от горното заглавие. Но наистина ли са верни слуховете? Всички знаем колко ясна е Тейлър Суифт с песните си и гаджетата си! По наша информация певицата все още се среща Джо Алвин ! Тогава защо получаваме слуховете, че сензационният певец се среща с Джейк Гиленхол? Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук!

Знайте всичко за миналите отношения на Тейлър Суифт с Джейк Гиленхол!

Според нашето проучване, Джейк и Тейлър се връщат към 2010 г. Двамата бяха забелязани да прекарват много време заедно през октомври 2010 г. Те излизаха общо 3 месеца. Връзката им всъщност не продължи толкова дълго.

Всички знаем, че повечето от песните на Тейлър се въртят около миналите й връзки. И сме сигурни, че един такъв определено прикрива и Джейк Гиленхол. Най-вероятно според нас двете най-популярни хитови песни на Тейлър, „ Всичко твърде добре ' и ' Никога няма да се съберем “, са за Джейк и нейната 3-месечна връзка. Знам, че името на Джейк не е споменато никъде в текста. Но проблемите на връзката определено бяха изтъкнати косвено.

Всъщност Джейк дори се обърна към това в едно от наистина късните интервюта през 2015 г. От друга страна, Тейлър също разкри за песните си в различни интервюта. Тя ясно е казала, че песните й са за нейните сърца и бивши и всъщност не е виновна за това. Според нея тя просто отговаря на бившите си чрез песните си. Не можем да отречем факта, че световно популярната сензационна певица спечели много награди и Грами за песните си!

Наскоро отново чухме името на Джейк заедно с Тейлър! Е, според нашите източници, слуховете за връзката им са резултат от новоиздадения албум на Тейлър! Звездата наистина пусна 10-минутна версия на предишната си песен, “ Всичко твърде добре “. Изглежда, че получихме още малко прозрения за връзката й с Джейк чрез песента! Текстовете определено говорят за състоянието на Тейлър, по време на внезапната й раздяла с Джейк Гиленхол.

Знайте всичко за Тейлър Суифт и нейния живот на запознанства тук!

Сензационната звезда е известна с гласа и добрия си характер! Ако сте имали разбито сърце, тогава знаете, че плейлистът на Тейлър е там за вас, за да се излекувате! Нейните изключителни песни за нейните бивши и разбити сърца са променили играта за нея. Всички знаем, че кариерата й достигна висоти, когато получи първата си награда Грами през 2010 г., когато беше само на 20 години.

В момента звездата се среща с Джо Алвин. Минаха 4 дълги години и връзката им все още върви гладко. Двамата са били един с друг през гъсто и тънко. Те бяха наистина поверителни относно любовния си живот и това накара връзката им да работи. Според нашите вътрешни източници, двамата са се справили с отношенията си с много грижи. За повече такива актуализации относно най-новите клюки и приказки на знаменитостите, останете във връзка с нас, точно тук.