Джейдън Смит и Уил Смит МЪРТВИ в АВТОМОБИЛА Слухът се разпространява в интернет

Преди няколко години в интернет имаше много новини, хиляди твърдения, които казваха това Уил Смит и неговия син Джейдън Смит са участвали в катастрофа. Очевидно това доста притесни феновете му. Някои също казаха, че са загинали в тази масивна автомобилна катастрофа. Верен ли е този слух изобщо? Каква реалност се крие зад този шокиращ слух? За да разберете всичко, останете с нас, точно тук!

Ще Смит и синът Джейдън Смит в огромна автомобилна катастрофа?

Слухът за Уил Смит и Джейдън Смит за жестока автомобилна катастрофа беше съобщен преди почти 2 години. Този слух първоначално беше разпространен чрез платформата на Facebook. Не само това, но хората твърдят, че синът на известната холивудска звезда Джейдън Смит в крайна сметка е загинал в масивната автомобилна катастрофа. В статията, която обиколи интернет, се казва, че колата на голямата звезда е претърпяла ужасяваща катастрофа с камион. И накрая, в статията се казва, че при ужасяващия инцидент Джейдън Смит за съжаление е починал. изгубен. Тази фалшива новина е публикувана от неизвестен уебсайт, който използва логото на CNN.В резултат на този внезапен злощастен слух, фенът на Уил беше силно притеснен. Така, в рамките на няколко часа след слуховете, видяхме, че са създадени различни страници във Facebook, всички от които твърдят, че слухът е легитимен. Дори видяхме толкова много жалки и тъжни публикации по този въпрос във всички видове социални медийни платформи. Но за щастие скоро получихме потвърждение, че двамата са абсолютно добри и живи. Уил Смит и синът му Джейдън са живи и здрави.

Бърз преглед на реакцията на Уил и Джейдън относно слуха!

Уил Смит всъщност не е отговорил на нито едно от тези фалшиви твърдения, че той и синът му са загинали при автомобилна катастрофа. От време на време получаваме подобни фалшиви слухове, но Уил никога не е гледал или е чувствал необходимостта да реагира на тези фалшиви слухове за смърт. Но синът на Уил Джейдън Смит реши да се изкаже против тези неща. Той каза, че това се прави от хора, които се опитват да привлекат вниманието на тълпата. Но според него всичко това просто ще направи него и баща му още по-популярни! Джейдън също се почувства много приятно, когато видя, че феновете им се грижат толкова много за тях.

Каква е причината зад слуховете? Открийте го, всичко тук!

Слухът, създаден от уебсайта, беше просто акт на измама. Сайтът в крайна сметка хвърли хора в злонамерени сайтове. Този фалшив слух, който се разпространи в целия интернет, беше просто направен, за да привлече общественото внимание. Не само през 2019 г., но подобен тип новини, включващи Уил и Джейдън, също се появиха в интернет още през 2016 г. В тях се твърди за самоубийство, вместо за инцидент. Новината, по-точно слухът, който дойде през 2016 г., също имаше прикачен видеоклип. Уверете се, че не вярвате на всичко, чувате в интернет! За повече последни актуализации и новини, останете във връзка с нас, точно тук.