Джеф Голдблум потвърди завръщането си като гросмайстор в Тор: Любов и гръм

Тор: Любов и гръм е предстоящо продължение на 2017 г., издадено Тор: Рагнарок . Филмът е поредната продукция на кинематографичната вселена на чудо, базирана на супергероя Тор. Филмът е написан и режисиран от Тайка Вайтити. Твърди се, че филмът е вдъхновен от могъщия Тор на Джейсън Аарон, където комиксът показва събитието на Одинсън, който губи способността си да вдига Мьолнир и след това Джейн ще бъде видяна да го вдига и в същото време в човешки часове ще бъде видяна да се бори с Рака. Както потвърди режисьорът, филмът ще бъде изпълнен с емоции, действия и също така обхваща сферата на романтиката в пълен разцвет.

Въпреки това, не беше дадено потвърждение за същото, но наскоро в епизод на EXPLAIN THIS, видеосерия, славата на Джурасик парк се дразни и каза, че не може да каже за нещо, което има общо с Хемсуърт и магия . Той каза, че въпреки че има толкова много за разказване, феновете трябва да изчакат официалното съобщение. Тези инциденти още повече потвърдиха присъствието му във филма, където актьорът ще се завърне за ролята на Грандмайстор.

Издание и трейлър

Филмът, след като беше отлаган четири пъти, се появи на датата на пускане на 8 юли 2022 г. и се очаква трейлърът за същия да пристигне следващата година няколко месеца преди официалното издание.