Джаред Лето, ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА Андрю Гарфийлд в TASM 3, ПОТВЪРДЕНО, ето всичко, което трябва да знаете

Том Холанд , Андрю Гарфийлд , и Тоби Магуайър доведе до успеха на Спайдърмен: Няма път към вкъщи и след като феновете започнаха да призовават режисьорите на филма да направят подходящ филм за Андрю Гарфийлд, който той заслужава, Андрю Гарфийлд изигра ролята на Спайдърмен в Невероятният Спайдърмен Спайдърмен сериала, но не беше добре приет от публиката и той трябваше да се появи в други филми след това, но Sony реши да слее Spider-Man с MCU и той вече не беше там и филмите бяха отменени.

В момента това е Том Холанд. Той е най-младият актьор, който се присъедини към MCU и има рекорда на Гинес за това. Докато феновете в момента искат новата част от TASM 3, те също искат да видят Тоби Магуайър във филма си Спайдърмен 4 .

В момента няма официално потвърждение от страна на студиото, но всички подробности и течове и като се има предвид, че нещата вече са много по-възможни, е просто факт преди да го обявят официално. Дотогава също следете за течове на модели и фанарт и други неща, които се споделят в интернет.

Можете да гледате трейлъра на Джаред Лето МОРБИУС тук.

ЕтикетиАндрю Гарфийлд Джаред Лето Морбиус Spider-Man: Into The Spider-Verse Спайдърмен: Няма път към вкъщи Невероятния човек паяк Тоби Магуайър Том Холанд