Джак Райън, сезон 3, дата на излизане на Amazon Prime – Последни новини за телевизионното шоу

Знам, че феновете чакат от дълго време третия сезон на Джак Райън. Amazon показа зелена светлина на сериала още през 2019 г., но все още не е успял да бъде на екран. Но чакайте, може да имаме добри новини за вас, свързани с третия сезон на Джак Райън на Том Кланси с участието на Джон Красински. Публиката умира да види завръщането на екшън трилър сериала на ЦРУ. Останете на линия, за да разберете всичко тук.

Всичко за Джак Райън

Сериалът Джак Райън се върти около приказките на известните герои от популярните книги на Том Кланси. Историята се основава главно на приключението и историята на яростния финансов анализатор от ЦРУ, който скоро се превръща в полевия агент по света. Тази главна роля се изпълнява от Джон Красински.

Безкрайната пандемия от COVID-19 беше трудна фаза за развлекателната индустрия. Така сезон трети от шоуто постоянно се отлага. Известният шоурънър на сериала, а именно Карлтън Кюз, даде ексклузивно интервю по целия този въпрос. Разбрахме, че сериалът трябва да бъде заснет на различни места, което е промяна за целия екип.Общо ще има общо осем епизода в следващия сезон на Джак Райън. За да се сложи всичко на мястото, сериалът трябва да бъде заснет на три различни континента. Ако се вземе предвид, четирима талантливи режисьори работят върху епизодите на сериала. Следователно броят на членовете, участващи в целия този процес, е наистина голям и труден. Екипажът трябва да лети до различни места и пандемията все още е доста активна на повечето места.

От друга страна, изпълнителният продуцент на шоуто Греъм Роланд също в интервю каза, че иска да даде истинско изживяване на публиката и по този начин иска да положи всички усилия, за да превърне шоуто в сериал, който си заслужава да се гледа.

Кога ще излезе сезон 3 на Джак Райън?

По-ранните два сезона, а именно Джак Райън, първи и втори сезон, бяха излъчени по Amazon Prime Video. Първият сезон излезе през 2018 г., докато вторият беше пуснат през поредната 2019 г. Но след това се появи безкрайната пандемия и по този начин третият сезон от поредицата беше държан в постоянно задържане.

Снимките се случват на различни континенти и затова са наистина предизвикателство за целия продуцентски екип. Условията на блокиране и ограниченията за пътуване, наложени за мерки за безопасност, действат като бариера срещу сезон трети. Все още няма официални новини за датата на излизане на третия сезон на Джак Райън. Но според някои вътрешни източници предполагаме, че третият сезон ще отскочи някъде до следващата година, вероятно през 2022 г.

Пускане на трейлър на сезон 3 на Джак Райън

Все още няма официален трейлър за третия сезон на Джак Райън. Но не губете надежда, ние ще ви уведомим за трейлъра веднага щом излезе. Дотогава можете да гледате предишните два сезона на Джак Райън в Amazon Prime Video.