Джъстин Бийбър ВСЕ ОБИЧА Селена Гомес и съжалява, че се ожени за Хейли Болдуин

Джъстин Бийбър и Селена Гомез често озаглавени #JELENA бяха нещо в продължение на почти 8 години, когато Бийбър най-накрая реши да се раздели и да се ожени за модела и нейния приятел от детството Хейли Болдуин .

Двамата се срещнаха за първи път през 2010 г. и скоро след това се появиха слухове, че двамата певици се срещат. Но по-късно през 2011 г. те най-накрая не криеха връзката си и не се страхуваха да покажат младата си преливаща любов пред публиката. Двойката се раздели за първи път през ноември 2012 г., след като Бийбър изневери на Селена според слуховете. Джъстин също беше забелязан с бившата си след раздялата му. През 2014 г. те бяха забелязани заедно и Селена потвърди, че се връщат заедно, след като изпусна песента си „ Сърцето иска това, което иска “. Месец по-късно те отново се разделиха. След това Селена започна да се среща Уикенда .Шокиращият обрат в отношенията на двойката

Всички мислеха, че моделът ще продължи и скоро ще бъдат забелязани заедно. Въпреки това, Джъстин изненада всички, когато беше забелязан с Хейли публично и не се страхуваше да даде PDA какъвто и да е вид. Феновете обаче полудяха, след като Джъстин обяви годежа си с модела по-късно през същата година през юли. Социалните медии бяха изпълнени с омраза към младоженците и месеци след брака им феновете все още изпращаха бившата двойка. Селена през 2019 г. сложи край на всички разправии, когато премахна следите на Джъстин от социалните си дръжки и след това дори изпусна песни като „ Загубя те, за да ме обичаш “. тази година тя пусна испански сингъл, който в превод на английски означаваше „ веднага “ и имаше текстове като I don’t feel you here, I don’t feel you more, чрез които тя заяви, че главата най-накрая е приключила.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джъстин Бийбър (@justinbieber)

Джъстин все още обича Селена!?

Въпреки това, след като Джъстин се ожени за Хейли, Селена беше забелязана да отива в психиатрична клиника и Джъстин съжали, че приключи нещата с нея по такъв начин. Той също така заяви, че тя винаги е била част от живота му и иска да е здрава и щастлива и дори съжалява, че се е отнасял с нея по такъв начин. Той също беше видян да плаче и да се разпада скоро след брака, което доведе до спекулациите, че може да не е готов за новия брак и съжалява за раздялата си със Селена. Сред базата, която Джъстин получи, фен дори написа, че Джъстин се ожени само за Болдуин, за да се върне към Селена и как той все още го обича и в крайна сметка ще се върне с нея. Отговаряйки на това в дълъг текст, Джъстин написа, че винаги е и все още обича Селена, въпреки че Хейли сега е неговото бъдеще и му помага да стане толкова велик човек. Сега той се фокусира върху бъдещето с нея, за да направи живота им по-добър и тя винаги ще бъде най-доброто нещо, което му се е случило.