Джъстин Бийбър се разпалва с Крис Евънс за СЪЗНАНИЯ със Селена Гомес излиза ОТ РЪКАТА

Всички знаем за слуховете заКрис Евънс излиза със Селена Гомес. но знаеш ли, Джъстин Бийбър да сте станали част от тази верига от слухове? Феновете подозират, че Джъстин Бийбър ревнува Крис Евънс . Наистина ли са верни слуховете? Знам, че имате много въпроси в ума си в момента, но позволете ми да ви кажа, че може да имаме отговори на всичките ви въпроси. Е, за да знаете всичко за това, останете с нас, точно тук.

О, от друга страна, Селена наскоро се появи в почти бял пуловер, който може да принадлежи на Крис Евънс! Е, преди няколко месеца Селена беше заснета във видео заедно с Тейлър Суифт, облечена в почти бял пуловер. Е, преди няколко години, във филм, Крис беше видян да носи същия пуловер. Това определено подхрани слуховете им за срещи.Освен това в момента и двете звезди са необвързани! Знам, че Крис Евънс се срещаше с някой друг преди няколко месеца. Но познайте какво сега нашият собствен Капитан Америка е неженен като Селена Гомес. И двамата всъщност не са реагирали на нито един от тези слухове. Но не можем да пренебрегнем факта, че Селена все още твърди, че е необвързана. Така че засега и двамата определено не се срещат един с друг.

Крис Евънс и Селена Гомес се срещат слухове, засягащи Джъстин Бийбър!

Изглежда, че някой друг се е появил на снимката на Крис Евънс и Селена Гомес! Е, надявам се, че сте познали човека, това е не друг, а Джъстин Бийбър. Всички знаем, че Селена Гомес и Джъстин Бийбър имаха периодична връзка. Но в крайна сметка Джъстин се ожени за Хейли а Селена се премести от Джъстин Бийбър.

Но хей там! Джъстин Бийбър ревнува ли от Крис Евънс? Знаем, че Джъстин вече е женен мъж, но не можем да отречем факта, че той все още има мек ъгъл за Селена! В края на краищата те се срещат от десетилетие. Дори Джъстин да не ревнува от Крис, не можем да пренебрегнем факта, че слуховете може да са го засегнали.

Джъстин Бийбър наистина не отговори на слуховете. Сигурен съм, че слуховете са му известни, но най-вероятно той знае, че слуховете са просто измислени истории на феновете там. Освен това, точно като Селена, той също е продължил напред в живота си и в момента е дълбоко влюбен в съпругата й, Хейли Роуд Болдуин Бийбър! За повече такива актуализации относно най-новите клюки за знаменитости, останете във връзка с нас, точно тук!