Dying Light 2 Основни детайли, потвърдени от Tech Leak

Играчите там чакат много търпеливо Умираща светлина 2. Но къде е втората версия на играта? Кога ще излезе новата версия? Изглежда, че чакането никога няма да свърши! Наистина ли е отменена версията 2.0 на играта? Е, преди да стигнете до някакво заключение, получихме някои последни актуализации и новини за Dying Light 2. Останете с нас, за да научите всичко за него, точно тук!

Кога ще излезе Dying Light 2?

Най-големият въпрос на цялата публика е кога ще излезе втората част на играта? Защо все още няма дата на пускане? Отменено ли е шоуто? Е, знам, че има толкова много въпроси в ума ви в момента, но позволете ми да ви кажа, че може да имаме отговори на всичките ви въпроси.Първо, втората част на играта наистина ли е отменена? Отговорът е „Не“. Играта ни даде надежди с много дати на пускане преди. Но всеки път, когато възникне проблем по пътя му, играта се отлага отново и отново. Първо, поради пандемии и ограничения на Covid-19, версията 2.0 на играта беше забавена!

По-рано беше планирано да се пусне на 4 декември тази година 2021 г. Но познайте какво беше отложено отново! Официалните създатели зад играта ни уведомиха, че изграждането все още е в процес. Играта отнема доста време, за да достигне своя връх. Вероятно ще бъде пуснат на PlayStation 4 и PlayStation 5. Но ако използвате Xbox One или Xbox Series X, тогава също можете да получите достъп до модифицираната версия на играта. И очевидно ще работи на Microsoft Windows.

Имаме ли нова дата на пускане на играта? Най-задаваният въпрос от всички вас също има отговор. Ако нещата вървят добре, тогава можете да очаквате да видите удвоената версия на играта до следващата година! Да, новата дата на стартиране на играта е нагласена и отбелязана като 4 февруари 2022 г.

Прочетете също: Изгубени в космоса, сезон 3 Дата на излизане; Netflix планира ли спин-оф след финала на сериала?

Вземете бърз преглед на всички последни актуализации на Dying Light 2!

Знам, че втората модифицирана и разширена версия на играта отнема доста време. Но нека ви кажа, че вашето чакане ще си заслужава. Играта се променя и новата версия определено ще добави повече функции и изненади към играта. Dying Light 2 вече ще ви даде шанс да взаимодействате с околната среда! Да, геймърите вече могат да се катерят нагоре по вентилационните отвори, да скачат от гигантски сгради, да забавят падането си чрез действие, което точно ще бъде, забиване на ножица в знак, който вероятно е направен от плат. Е, това не е всичко, играчите също могат да се люлеят през тръбите. Определено можете да използвате тази техника, за да избиете врага си от ръба. Средата определено ще стане по-разнообразна!

Оръжията също трябва да бъдат в много по-модернизирана форма. Има толкова много нови неща, които се приближават по пътя ви с Dying Light 2! Готови ли сте да разгледате втората модифицирана приключенска версия на играта?