Дуейн Джонсън разкрива ОСНОВНИ ПОДРОБНОСТИ за героя си в предстоящия филм Черен Адам

Дуейн Джонсън най-накрая пристъпва към франчайза на DC. Неговите фенове са силно развълнувани от новината. Той е готов и готов за предстоящия си DC проект, Черният Адам . Актьорът, по-известен като 'Скалата', се готви да влезе в света на супергероите. Той се опитва най-добре да адаптира героя от комиксите Черния Адам. Наскоро получихме някои нови актуализации за предстоящия филм на DC. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Всичко, което трябва да знаете за Черния Адам, е тук долу!

Черният Адам е спин-оф и продължение на филма Шазам! . Първоначално героят беше на път да бъде представен във филма от 2019 г., Shazam. Но изглежда, че студиата на DC са имали нещо друго наум. Най-накрая, след продължително чакане, ще се запознаем с антигероя на DC Comics, Черния Адам. Черният Адам на Дуейн Джонсън беше разкрит от студиата на DC. В скорошно интервю Джонсън говори за предстоящия си проект DC.Той е наистина развълнуван да работи с Warner Bros. Той е готов и готов да започне своето пътешествие със суперзлодей. Снимките за филма започнаха. Първоначално Джонсън имаше проблем с костюма си на суперзлодей. Той каза на дизайнерите да сменят подплатата на костюма. Дизайнерите обърнаха внимание на промените. Те са направили необходимите модификации в костюма на Черния Адам. Дуейн Джонсън е наистина доволен от новия си костюм. Когато носи костюма, той се чувства като непобедимия суперзлодей, Черния Адам.

Дуейн Джонсън ни даде представа за антигероя на DC, Черния Адам

„Скалата“ ни даде представа за антигероя на DC, Черния Адам. Историята на трансформацията на суперзлодея наистина докосна Джонсън. Характерът е доста уникален за него. Той е направил пълно проучване на героя. Първоначално Черният Адам ще бъде представен като добър герой. Суперзлодеят е преминал през много страдания и трудности. Той се сблъска с много неща в живота си, което го принуди да се превърне в антигерой.

Дуейн Джонсън е влюбен в ролята си на антигерой. Предстоящият филм на DC не е за супергерой, а за суперзлодей. Той със сигурност ще даде тежка конкуренция на супергероите. Внимавайте, тъй като Черният Адам е готов да унищожи армията на супергероите. Феновете на DC са силно развълнувани да разкрият историята на Черният Адам . Този нов суперзлодей има и добра страна. Но дали някога ще преодолее злото си? Е, за да знаете отговора на този въпрос, ще трябва да гледате предстоящия филм на DC, Черният Адам.

Кога ще излезе новият филм на DC, Черният Адам?

Пригответе се да се качите на приключенския влак! Черният Адам е само на няколко месеца от вас. Готови ли сте да станете свидетели на пътуването на антигероя? Предстоящото DCEU филмът, Черният Адам е готов и е планиран да излезе тази година, на 29 юли 2022 г. Черният Адам е готов да издуха умовете ви. Това е всичко засега, за да знаете още най-новите филми и предавания на DC, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиЧерният Адам DCEU Дуейн Джонсън Шазам!