Дуа Липа и Ануар Хадид се разделиха след 2 години срещи, ето всичко, което трябва да знаете за този слух

Дуа Липа е излизал Ануар Хадид който случайно е по-малкият брат Зъб и Бела Хадид . Докато двойката започна да се среща един с друг в средата на 2019 г.

Двойката никога не е отсъствала един от друг повече от 2 седмици.

Обикновено се мотаят в една от фермите, собственост на Хадидс.

В интервю Дуа Липа каза, че обикновено става, прави упражненията си и обикновено се разхожда, а вечер си играе с животните. Тя също така каза, че обича, когато Ануар публикува нейни грозни снимки. Обикновено тя пита Ануар за мнението му за нейните снимки и след това публикува снимката, която обича да прави. Макар че не е обратното от страна на Ануар. Ануар публикува снимки на Дуа Липа от време на време или тези, които намира близо до него.

Двойката също наистина расте един с друг във времена на пандемия, когато трябваше да прекарват повече време един с друг. Въпреки че двойката се среща вече 2 години, не много хора знаеха, че всъщност са във връзка, тъй като и двамата са хора, които обичат да пазят живота си личен и далеч от медиите и не харесват никакво внимание от тях.

Това е наскоро, когато Дуа Липа започна да споделя информация за връзката им и да публикува общи снимки в социалните медии.

Тя каза, че в момента е в щастлива фаза и се наслаждава на компанията, която има с нея.

Докато Ануар Хадид е само от сестрите си, но също така е известен модел, който е работил с много топ марки и е правил шоута за тях, а също така той пусна албума си през 2019 г., само където пее песни.

Той е най-младият от семейство Хадид и също така най-обичаният. Най-накрая той последва стъпките на своите братя и сестри в момента, като в момента има стойност от 4 милиона долара.

Въпреки че всичко върви перфектно, изглежда, че проблемите в рая току-що започнаха за Дуа Липа и Ануар Хадид.

Дуа Лупа наскоро публикува снимка, на която може да се види облечена изцяло в розово и това накара всички да се чудят кога нямаше лайк от Ануар Хадид и може да се приеме достатъчен намек, че тя и Хадид обикновено са първите, които харесват снимките си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Докато за да потвърдят това, те са в момента, те дори не говорят помежду си, изглежда така, защото те са обичайните, които питат и правят неща по някакъв начин.

Докато Anwar Hadid наскоро качи снимка в своя Instagram и изглежда, че дори след няколко дни няма харесване от Dua Lupa.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от أنوار (@anwarspc)

Някои смятат, че двойката всъщност е изплюла още през ноември и изглежда, че в момента се фокусират върху живота си и определено не си пречат един на друг.

Тези доказателства са достатъчни, за да се стигне до заключението, че нещо не е наред и човек може да направи достатъчно предположения в днешния свят, когато двойките спрат да си харесват снимките.