Dropbox да преразгледа работното място с Dropbox Studios, като прецени дали те ще върнат вътрешния подход на пълен работен ден

Пандемията беше време за много размисли на всяко частно и бизнес ниво. училищни корпорации преди всички районни звена, които преценяват дали могат отново да се върнат към подход на пълен работен ден, в офиса. Някои районни единици обмислят хибриден подход, а някои може да не се върнат в сграда по никакъв начин. На фона на всичко това Dropbox се е заел да преосмисли работното място с чисто нова конструкция, която представят през седмицата, наречена Dropbox Studios.

Главният изпълнителен директор и съосновател на Dropbox Thespian Хюстън вижда пандемията като принудително събитие, което подтиква корпорациите да преосмислят работата като разпределен обектив. Той не предполага, че няколко бизнеса могат просто да се върнат към предишния начин на работа. В резултат на това той се нуждаеше от неговата компания, за да преосмисли стила на работното място с такъв, който премахва кубичните ферми със служители, разгръщащи се в пейзаж от кабини. Вместо това той трябва да формира чисто нов подход, който взема предвид, че хората по същество не биха искали постоянна зона в сградата.

Хюстън казва, че корпорацията много трябваше да има вяра в начин да включи най-ефективното действие у дома с най-ефективното действие на работното място, сътрудничество с колеги.Кафене Dropbox Studio Кредит на изображението: Dropbox

За тази цел те трябва да създадат много уютни зони с трапезария, за да създаде усещане за нестандартно, конферентни зали за групи, които да притежават това, което Хюстън нарича „извън обекта на място“ и лекционни зали за организирани клъстерно обучение. Идеята е да се формират целенасочени области за това, което би работило най-добре в работното място на сътрудник по медицински сестри и какви хора липсват при личните взаимодействия, тъй като са били принудени да измислят приемане от пандемията, докато хората под наем постигат допълнителна индивидуална работа вкъщи. Компанията предлага специализирани студия в големи градове като града, Сиатъл, националната столица и Тел Авив-Яфа с по-малки зони при поискване, управлявани от партньори като WeWork на различни места.

Когато предполагате допълнително общо казано относно резултатите от преминаването към разпределена работа, това ще се почувства добре от другата страна, след като се върнем на работното място. затова отговорихме на еднопосочна врата. това често е може би една от най-големите промени в работата с данни, откакто този термин е измислен през 1959 г.“, каза Хюстън миналата година.

Той признава, че те трябва да преценят, но това често е на път да проработи и да се задълбочи върху изглеждащата про рената, дори когато корпоративната итерация на своя продукт и че те оценяват новите области и следователно въздействието върху съвместната работа и създават промени веднъж задължително. за да помага на другите, Dropbox е емоционален проект с отворено предлагане, създаден, наречен Виртуален първоначален инструментариум.

Компанията се уморява от този подход и може да отдава под наем изобилие от съществуващата си работна площ, тъй като преминава към сегашния нов начин на работа и драстично променя нуждите си в областта. Това обаче е смела стъпка, която Хюстън вярва, че неговата компания е недвусмислено позиционирана да предприеме, И той желае Dropbox да бъде пример за другите как да преоткриваме начина, по който сме склонни да работим.