Dragon Ball Super Глава 80 Сурови сканирания ни дава ПРЕГЛЕД кой ще се изправи пред Гранола

Dragon Ball Супер Глава 80 наближава пътя ви. Преди първоначалната дата на пускане на главата, кратък преглед на главата е бил споделен от официалния сайт на поредицата манга. Изглежда, че Гранола има силен претендент пред себе си! Ще оцелее ли срещу него? Това ли е последната битка? Dragon Ball Super глава 80 е само на няколко дни от нас. Развълнувани ли сте да станете свидетели на финалната битка на арката Гранола? Останете с нас, за да знаете всичко за това, само тук!

Всичко, което трябва да знаете за Dragon Ball Super, е тук долу!

Феновете на мангата знаят, че стигнахме до нова дъга, а именно The Granolah the Survivor. След толкова много смъртоносни битки, дъгата достигна чисто нова фаза! Този път Гранола има тежко състезание пред себе си. Това може да се окаже последната му битка. В последната глава от поредицата манга видяхме, че Гранола говори за последната си битка на дъгата. Гоку и Вегета направиха крачка назад, докато Гранола се готви да се изправи срещу прекрасните злодеи от поредицата. Газ и останалите Хийтъри са срещу него. Той трябва да спечели тази битка, за да докаже, че е превъзходен. В предишната глава и двамата обясняваха силата на своите драконови топки. Внимавайте, тъй като битката е на път да започне в следващата глава за поредицата манга.

Прочетете също: Д-р Стоун, сезон 3, ДАТА НА ИЗПУСКАНЕ ПОТВЪРДЕНА от Crunchyroll

Кратък преглед на Dragon Ball Super глава 80 – Гранола срещу газ!

Dragon Ball Super глава 80 скоро ще се появи след няколко дни. Стартира първият облик на новата глава. Официалният уебсайт най-накрая ни даде кратък преглед на Dragon Ball Super Chapter 80. Изглежда, че следващата битка скоро ще започне! Това е Granolah срещу Gas. Готови ли сте да станете свидетели на тяхната епична битка? Главата ще започне от заключението на предишната глава.

Всички знаем, че дъгата на Granolah Survivor ще бъде прикрита до тази година. Сине, това ли е последната битка на дъгата? Не само това, но скоро ще бъде пусната и новата дъга на поредицата! Дъгата на Granolah поема пълна мощност, ще спечели ли Granolah битката? Газът не е толкова лесен за биене! Освен това ролите на Елек и Хийтърс също ще бъдат обяснени повече в предстоящите глави от поредицата манга. Глава 80 от Dragon Ball Super чука на вратата ви, само на 3 дни от вас.

Следващата дъга на Dragon Ball Super все още е загадка за любителите на манга. Следващата дъга от поредицата манга ще се основава на края на текущата дъга. Какво представлява дъгата Granolah за нас? Какво ще се случи в тази последна битка? Ще спечели ли Гранола над Газ? Е, това може да стане известно само когато главата излезе на 20 януари 2022 г. Това е всичко засега, за да научите повече за най-новата манга и аниме поредица, останете във връзка с нас, точно тук.