Dragon Ball Super Глава 79 Дата на издаване и Спойлер Дискусия

Въведение

Доколкото си спомняме, един от най-известните аниме сериали (които не знаехме като аниме), който направи детството ни страхотно, беше Dragon Ball Z . Сега времето се промени, както и името и времевата линия на това аниме, текущата времева линия на франчайза Dragon Ball е известна като Dragon Ball Super. И точно като своите предци, този също е спечелил доста голяма популярност. Тъй като Глава 78 вече е излязла, ние феновете с нетърпение очакваме следващата предстояща Супер глава 79 на Dragon Ball и дните, които минават бързо, ни остават още няколко дни до излизането му!

Dragon Ball Super Глава 78 е озаглавена „Желание за газ“. Те осъзнават, че небето става по-тъмно и Гоку осъзнава, че това е като да се обади на Шенлонг. Монато се чуди дали не е това, което той мисли. От тази страна се появява Dragon Shenlong и казва на Elect да му каже желанието, тъй като той е събрал две Dragon Balls. Извънземните се чудят защо е толкова тъмно. Мракът изчезва и Гоку се чуди какво се е случило.
Вегета чува мощен подпис и пита Гоку кой казва, че идва за тях. Гранола осъзнава, че е наясно с тази сила и е почти безразличен към натиска на тази сила. Видяха две момчета в планината. Маки и Ойл ги поздравяват и Гоку разбира, че това са двамата измамници. Гоку казва на двамата, че знае историята и ги пита защо са излезли. Маки отговаря, че са тук, за да премахнат боклука, тъй като плановете им все още са в ход. Той благодари на Гранола, че е добър играч. Гранола смъмри Хийтърс за действията им. Маки говори за желание, направено от Елект.Прочетете също: Самостоятелно изравняване, глава 176 и битката на Jin Woo с King of Dragons продължава

Очакван сюжет за Dragon Ball Super глава 79

В предстоящата Dragon Ball Super глава 79 очакваме да видим Газ, който предлага да убие Namekians, Saiyans и Granola, тази глава ще види Gas да атакува Goku и Granola и лесно ще надвие Granola.

Кога и къде да гледате?

Dragon Ball Super глава 79 трябва да бъде публикувана публично на 20тидекември тази година.

Ако сте човек от типа на браузъра, можете да Dragon Ball Super Chapter 79 официално на Viz.com и безплатно на Manga Plus, а ако сте човек от мобилен тип, можете да го прочетете безплатно в приложението Tachiyomi.