Dragon Ball Super Глава 78 Прочетете онлайн и актуализации на датата на издаване

драконова топка не е просто сериал, а емоция за всички фенове на анимето. Dragon Ball Супер сега е тук! Всички сме прочели досега 77 глави от поредицата и в момента с нетърпение очакваме да прочетем Dragon Ball Super глава 78. Останете с нас, за да научите всичко за нея, точно тук!

Знайте всичко за Dragon Ball Super Manga точно тук!

Преди да продължим по-нататък, бихме искали да ви дадем бърз поглед върху всичко, което знаем досега, за серията Dragon Ball Super. В момента шоуто се фокусира върху „Granolah the Survivor Saga“. Шоуто пусна първата си част преди 3 години, през 2018 г., и все още продължава да забавлява феновете на анимето там. С изминалите години и глави, шоуто излезе с отлични сюжети и истории.Кога ще излезе Dragon Ball Super Глава 78? Открийте го тук долу!

Датата на пускане най-накрая е излязла. Глава 78 от невероятната аниме приказка, Dragon Ball Super е готова и е планирана да излезе тази предстояща седмица, точно на 19 ноември 2021 г. Освен това, официалният английски превод на поредицата ще излезе един ден по-късно, от действителната дата на излизане на шоуто, което е на 20 ноември 2021 г. Времената очевидно ще се различават според вашата часова зона.

  • За тихоокеанската часова зона шоуто ще излезе в 9 сутринта.
  • За централната часова зона ще излезе в 11 часа сутринта.
  • Е, за британската часова зона шоуто ще излезе в 17 часа вечерта.

Можете ли да четете Dragon Ball Super глава 78 онлайн?

Много фенове на мангата искаха да знаят дали могат да прочетат всичко за приказката онлайн. Познай какво! Можете да го прочетете онлайн. Можете да прочетете всички най-нови и по-ранни глави на My Hero Academia онлайн чрез официалния уебсайт на VIZ. Човек може също да получи достъп до английския портал за манга на Shueisha Mangaplus.

За да улесните процеса, можете също да изтеглите приложението ShonenJump на Viz или официалното приложение на Mangaplus на вашите мобилни телефони с Android и IOS. Защо да четете главите незаконно, когато можете лесно да изтеглите приложението и да го прочетете без никакви затруднения!

Прочетете също: My Hero Academia, глава 333, пускане онлайн и подробности за датата на пускане

Какво носи за вас Dragon Ball Super Глава 78?

Преди няколко дни видяхме какво се случи в предишната глава на шоуто. Бардок посъветва праза да се върне у дома. Но Бардок не отиде с него! Скоро разбира, че Гранола и майка му са последните зърнени жители, останали на планетата. Сега, какво ще се случи след това?

Е, феновете на мангата се пригответе, тъй като скоро ще разберем за миналия живот на Bardock! Ще се разкрие ли истината, която през цялото това време е криел от всички? Изглежда, че ще разберем нещо шокиращо и изненадващо в предстоящата глава на Dragon Ball Super. Готови ли сте да станете свидетели на глава 78 от шоуто? За най-новите актуализации и новини, относно сочни манга и аниме приказки, останете във връзка с нас, точно тук.