Doom Patrol Сезон 3 Епизод 7 Дата на излизане и Подновяване на Сезон 4

Въведение

Doom Patrol се завърна. Предишната серия на DCEU в момента се върна в патрулирането си, когато сезон 3 беше излъчен по HBO Max. Аплодираният от критиките шедьовър дойде с взривяваща се разправа, тъй като платформата за стрийминг излъчи първите три епизода от сезон трети от поредицата и го придружи от редовни седмични издания. Сега, когато вече са излъчени 6 епизода от този сезон, нека да разгледаме Doom Patrol Season 3 Episode 7. Шоуто беше толкова успешно, че беше подновено за сезон 4 на HBO Max.

Точно като произхода на тази серия и допълнителната част от DC Universe Titans (заедно с популярното анимационно шоу Young Justice), сериалът беше публично прехвърлен в ръцете на HBO Max, когато обявиха, че DC Universe ще адаптира базирани на комикси неща вместо това . Освен това Doom Petrol задължително извлече този период, когато се оказа единствената поредица от DC Universe, която ще се излъчва успоредно на него и стрийминг платформата HBO Max.

Дебютирайки на най-нестандартната сила от супергерои, на които някога сме могли да се натъкнем, това шоу на HBO Max включва Роботмен, Киборг, Негативен човек, Еласти момиче и Джейн, които са напътствани от шефа в някаква собствена необичайна среда

Сега, като говорим за необичайно, няма съмнение, че последният епизод от този сезон ни остави с голям брой въпроси, но вероятно най-важният, който ни кара да си гризаме ноктите, е: Когато Doom Petrol сезон 3, епизод 7 ще бъде излъчен?

Синопсис

Така че… преди да скочим направо към местонахождението на Doom Petrol, сезон 3, епизод 7, нека разгледаме неговия синопсис.
Doom Patrol е преосмисляне на най-популярната банда от изхвърлени супергерои на DC: Robotman, The Negative Man, Cyborg, Elasti-Girl и Crazy Jane, ръководено от д-р Niles Caulder, известен още като шеф. Всеки член на екипа на Doom Patrol преживя сериозни инциденти, които им придадоха свръхчовешки характеристики – но също така ги направиха пълни с белези и щети. Травмиран и потиснат, екипът намери причината за живота си в Главния, който ги събра, за да разгледат най-шокиращите развития на Вселената – и да защити Земята от своите открития.

Актьори и екипаж на Doom Patrol Сезон 3 Епизод 7

Този сезон на Doom Patrol е разработен от Berlanti Productions в партньорство с Warner Bros. Television Network, като Крис Дингес, Грег Берланти, Сара Шехтер, Джеръми Карвър и Джеф Джонс работят като основни продуценти. Шоуто е съсредоточено върху актьорския състав, направен за DC от Бруно Премиани, Боб Хейни и Арнолд Дрейк.

  • Марк Шепард като Уилоуби Киплинг, окултен детектив
  • Джули Макнивън като Шерил Трейнър
  • Брендън Фрейзър  като Клиф Стийл
  • Мат Бомър като Лари Трейнър
  • Ейприл Боулби като Рита Фар
  • Даян Гереро като Джейн
  • Тимъти Далтън като Найлс Колдър , известен още като Главният
  • Абигейл Шапиро като суперсилната дъщеря на Шефа, Дороти Спинър
  • Джойван Уейд като Киборг.

Дата на излизане на Doom Patrol сезон 3, епизод 7

Предстоящият Doom Patrol, сезон 3, епизод 7: Bird Patrol ще бъде излъчен на онлайн стрийминг платформата HBO Max в четвъртък, 21улОктомври, в 12:01 ч. PST и 3:01 ч. EST. Той ще се свърже с издадените по-рано епизоди от поредицата, а предстоящите нови ще се излъчват всеки четвъртък за останалите епизоди от шоуто.

официален трейлър