Доктор Стрейндж 2 ИЗТЕЧЕН ТРЕЙЛЪР разкрива двойната роля на Бенедикт Къмбърбач и главния злодей

Въведение

Предстоящият филм за супергерой от Marvel Cinematic Universe, Спайдърмен: Няма път към вкъщи ще пусне скоро. Филмът включва Том Холанд и Зендая . Феновете по целия свят са полудели по отношение на ранния преглед на филма. Тези, които са гледали филма предварително, казват, че сцената след кредита на предстоящия филм на MCU също съдържа спойлери от следващия филм на MCU, „ Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта .“ Последните сцени на филма ни показаха някои от сцените от трейлъра на следващия филм и течовете вече са достъпни навсякъде и сега, когато течовете са излезли и сме го видели, феновете са развълнувани да помислят какво се случва ще дойдат следващия.

Коментирайки продукцията на Multiverse of Madness, председателят на Marvel Studio Кевин Фейги каза: „Реалност е да работиш върху филма, който включва любимите на феновете Доктор Стрейндж и Сам Рейми в друга част на офиса, а след това да работиш върху Паяка -Мъжки филм с Джон Уотс. И Алфред Молина като Док Ок в друга стая“, каза Фейги. „Това е провокираща размисъл част от последните 10 години от живота ми.”

Д-р Стрейндж в мултивселената на лудостта ще види известен режисьор Сам Рейми връщане към жанра на великите герои. На въпроса какво ще кажете за филма, който го върна след хаотичната продукция на Spider-Man 3, Рейми каза: „Интернетът се възраждаше и хората не харесаха филма и просто го рекламираха. Така че беше трудно да го приема. Върни се.' Той продължава да казва: „Открих обаче, че има начало в „Доктор Стрейндж 2“. Моят агент ми се обади и каза: „Те искат режисьор на Marvel на този филм и името ти се появява. Интересувате ли се?“ И аз си помислих: „Чудя се дали все още мога да го направя.“ Те наистина искат такива снимки. И чух: „Е, това е достатъчна причина“.