Дисни ВРЪЩА Джони Деп в Карибски пирати 6 като Джак Спароу

Докато Disney има планирани много филми и те са на път да бъдат пуснати скоро, след като пандемията премине и всичко се нормализира заради пандемията COVID-19. Новият филм за Карибските пирати е обявен и феновете имат смесени отзиви за него.

Докато Disney има много филми под себе си, чрез които печели доста пари, а Карибските пирати също съществуват от 15 години и е изненадващо, че Disney пусна само 5 части от него.

Докато Дисни винаги е избирал Джони Деп като капитан Джак Спароу за своите филми. Този път за 6-ата му част изглежда няма и следа от Джони Деп. Фактът, че филмът вече е в производство и по-голямата част от частите са заснети.Има няколко причини, поради които Джони не присъства във филма.

  • Актьорът е обвинен за домашно насилие от бившата си съпруга.
  • Дисни засега няма планове да го избират.
  • Disney планира да направи следващата част и да я отведе в различна посока.
  • Филмът не е свързан с последната му част, където е завършил.

Въпреки че всичко това може да бъде възможни причини той да не е там. Но добрата новина е, че има две части до шест вноски, може би той ще бъде в друга част.

Концептуален трейлър е тук, както можете да видите.

Джони Деп оживи героя. Изпълнението му в първия филм на Карибски пирати го направи звезда за една нощ. А популярността му като капитан Джак продължи да нараства през следващите няколко филма за Карибски пирати.

Има онлайн петиция за връщане на Джони Деп във филма и много хора казаха, че ако той не е там, няма да гледат следващата част от филма.

Докато Джони Деп беше попитан как се чувства, когато губи един от най-популярните герои. Актьорът беше достатъчно смирен, за да отговори, че неговият герой винаги е с него и той все още ще бъде капитан Джак Спароу и редовно ще посещава болници и ще изненадва децата като капитан Джак Спароу.

Капитан Джак е известен със своето чувство за хумор и остроумие как се справя с определени ситуации и какво го прави един от най-уникалните герои в целия филм. Всички филми са приключения и винаги имат някаква история, свързана с тях и без значение какво всеки е фен на тези филми, без значение дали е малко дете или възрастен.

Действието на филма се развива през 2022 г. Да се ​​надяваме, че Дисни слуша и връща стария герой на Джони Деп като капитан Джак Спароу, който може да се надява и да чака.