Disney УВОЛНЯВА Летиция Райт от Черната пантера 2 за ANTI VAX забележки и НЕУВАЖЕНИЕ НА наследството на Чадуик Боузман

Снимките заЧерната пантера 2отново е поставена на сериозно задържане. Притесненията за Чадуик Боузман Наследството на него расте ден след ден. Изглежда Шури не е готова да се ваксинира. От друга страна на приказката, Disney наистина няма да популяризира герой, който поддържа Anti-Vax! Това, което ще се случи сега, е сериозна загриженост за всички фенове там. Останете с нас, за да знаете всичко за бъркотията точно тук!

Летития Райт не е готова да се ваксинира! Знайте всичко за него, тук долу!

Летития Райт който е популярно признат като Шури в света на MCU не е готов да се ваксинира. Миналата година получихме представа за нейното мнение за ваксината Covid-19. Изглежда, че тя наистина няма планове да се ваксинира в близко бъдеще. Като се имат предвид насоките за COVID-19, всички знаем, че човек наистина не може да пътува, без да се ваксинира. Освен всички тези проблеми с ваксините, преди няколко дни звездата се нарани сериозно на снимачната площадка на филма. Така в момента цялото производство на Black Panther 2 е спряно.Ексклузивното видео за интервю, качено в YouTube, ясно показва нейните възгледи за ваксината срещу COVID-19. Очевидно видеото в крайна сметка се разпространи в много други социални медийни платформи и тя беше тролвана за гледанията си. По този начин сега видеото е изтрито от YouTube. Но нейното мнение за ваксините е сериозна загриженост за студиото на MCU.

От друга страна, Disney наистина няма да насърчава или подкрепя герой, който вярва във възгледите на Anti-Vax. Значи ще бъде принудена да се ваксинира? Наскоро Летиция се опита да се оправдае с публикация в Instagram. Тя всъщност не спомена Anti-Vax, но косвено каза, че ако не иска да се ваксинира, това е нейният избор и мнение. Освен това тя добави, че винаги се е опитвала да вдъхновява хората там. Като се има предвид всичко това, феновете сега чакат да видят какво ще се случи след това с наследството на Чадуик Боузман!

Дисни уволни ли Летисия Райт? Кой ще пренесе наследството на Чадуик Боузман?

Новината за премахването на Летиция Райт от Black Panther 2 все още е въпрос, който тревожи феновете там. Дисни все още не са я уволнили. Но има големи шансове Дисни да обмисли да я уволни, ако продължи възгледите си за Anti-Vax. Освен това тя трябва да се ваксинира, за да участва във филма. Дисни ще трябва да разбере нещата. Те със сигурност ще се опитат да запазят всички актьори и членове на екипажа под сигурен покрив.

Ваксинирането не само ви прави безопасни, но и гарантира, че другите няма да бъдат засегнати от вас! Disney със сигурност ще вземе необходимите мерки по този въпрос. Освен това, всички знаем, че Чадуик Боузман напусна всички ни миналата година. По този начин също трябва да видим кой пренася наследството си във филма. По-рано знаехме, че Шури беше избрана да води своето наследство напред. Но ако тя бъде уволнена, тогава кой ще поеме всички отговорности на Wakanda? Докато не знаем отговора на този въпрос, останете във връзка с нас, за да научите всичко за най-новите филми и сериали на Marvel, точно тук!

Прочетете също:Disney НАЕМА Идрис Елба за Черната пантера 2, Летиция Мишел може да ИЗТЪЗНЕ продукцията поради нараняване