Disney НЕ ЩАСТВА и може да уволни Еванджелин Лили за присъединяването си към кампанията Anti-Vaxx във Вашингтон

Еванджелин Лили е на светло, откакто Covid-19 започна, нейните мнения са причината тя отново да е изправена пред реакция, след като присъства на събитие във Вашингтон, окръг Колумбия, което беше за Anti-Vaxx. Тя реши да сподели подробности за това в своя Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial)

Тя обясни всички подробности за протеста си. Но и в миналото тя каза много неща, че е един от хората, които са против ваксините. Според нея хората не трябва да се ваксинират заради страх или нещо друго, просто когато искат, не трябва да е задължително. Но това не е първият път, когато знаменитост, която е във вселената на MCU, се присъединява към забележки на Anti-Vaxx. Еванджелин Лили е известна с нея в Човека-мравка като Оса. Тя беше там в Отмъстителите: Край на играта също.Летития Райт е известен и с нея Забележки на Anti-Vaxx и това в крайна сметка повлия на чудото, защото много хора започнаха да викат на Летиция да напусне ролята си от филмите като Черна пантера 2 и в крайна сметка тя вече е в новините, че може би вече не е следващата Черна пантера след втората част, тъй като е твърде много за Marvel и ще се види оригинална роля като Шури.

Що се отнася до Еванджелин Лили, тя също е на път да бъде заменена като Осата. Новината не е потвърдена, но започна да се появява, тъй като нейните коментари засягат пряко Marvel Business. Може да има възможност тя да бъде заменена като оса и Marvel също мислят да я уволнят от актьорския състав на Човекът-мравка и осата в квантуманията . Дори ако тя е необходима за други филми, нейните действия могат да й струват ролята във вселената на Marvel Cinematic.

Докато някои фенове също показаха загрижеността си след този протест на Еванджелин Лили. те отидоха в Twitter, за да покажат своите весели отговори и загриженост за това.

Някои фенове също направиха сравнения между Лили и нейната колега от MCU Летития Райт за сходните им мнения относно ваксините срещу COVID-19. Няколко фенове също помолиха Marvel да замени актьорите от съответните им роли във франчайза.

Точно сега бъдещето остава неясно за Еванджелин Лили и нейната роля в Marvel. Към момента единствената подробна информация, с която разполагаме, е „Човекът-мравка и осата в квантаманията“, които са приключили снимките през ноември 2021 г., а също така, че филмът ще излезе на екран през 2023 г.

Еванджелин Лили също говори за свободата, където тя ясно спомена, че свободата е нещо, което някои хора искат и макар че е въпрос на избор какво да правите, ще правите със свободата, а също така тя по-рано направи твърдения за ефективността на ваксините и т.к. от това тя се сблъска с огромна реакция и след това допълнително се извини за забележките си. Тя направи някои други забележки, и двете отдавна са забравени и не е толкова много, ако човек погледне по този начин.

ЕтикетиЧовекът-мравка и Осата: Квантумания Отмъстителите: Край на играта Черната пантера 2 Еванджелин Лили Летития Райт