Дениз Ричардс говори за ролята си в 'Killer Cheer Mom' ​​на Lifetime - Doms2cents

Истинските съпруги от стипца на Бевърли Хилс Дениз Ричардс си проправя път в „Killer Cheer Mom“ на Lifetime. Това е първият филм за тази година от франчайза „Fear the Cheer“. Тя изглежда от филма, че е в жестока роля и не можете да се забърквате с нея. Като се има предвид това, нейната роля във филма несъмнено е интензивна. Имаме кратък поглед към премиерата на филма този уикенд и това е, което знаем за него.
Дениз Ричардс ще играе в Killer Cheer Mom
Killer Cheer Mom се върти около студентката на Райли от висшия университет, която се мести в нов град с баща си и мащехата си. Райли (Кортни Фулк) се опитва да участва в отбора на мажоретки, независимо от това, че знае, че има много конкуренция.
Снабдяване: Наслаждение тази вечер Междувременно Райли смята, че нейната мащеха Аманда (Дениз Ричардс) ще направи всичко, за да включи Райли в отбора за наздравици. В крайна сметка съпругът на Аманда и бащата на Райли, Джеймс, казват, че ще се върнат отново в Чикаго, ако Райли не е щастлив в новия град. Като каза това, Аманда отново има много трикове там, а преместването отново в Чикаго е последният въпрос, който ще направи в своето съществуване.
Как се почувства актрисата за ролята си?
В интервю за работа Дениз Ричардс разкри, че обикновено има нужда да играе роли на момиче в съседство. Отсега нататък тя не можеше да каже не, когато получи възможност да играе Аманда в Killer Cheer Mom.
Източник: Site Six. Освен това тя заяви, че характерът на Аманда е малко труден за нея. Но това е нова възможност за нея да открива и да узрее.