Дедпул 3 има ли все още дата на излизане? Какво каза Кевин Фейги?

Въведение

Хора като нас, които са свикнали с филмите на Marvel Cinematic Universe, знаят, че филмите на Marvel са перфектна комбинация от екшън, емоции и комедия. Сега днес ще говорим за един от многото герои, които MCU представи и ще ни представи в бъдеще, който извежда и трите тези атрибута на съвсем друго ниво. Познай какво? Да... името е Дедпул. Тъй като две части от този шедьовър вече са пуснати, нека да разгледаме Deadpool 3.

Сега, Deadpool означава смесица от комедия и екшън, и разбира се, Deadpool означава нашия Райън Рейнолдс. Така че да... Райън Рейнолдс ще се появи отново като Дедпул в третата част на този шедьовър и само за да знаете, това ще бъде първият филм за Дедпул, който всъщност ще бъде свързан с кинематографичната вселена на Marvel. Освен това, това ще бъде първият филм от поредицата Deadpool, който ще бъде с рейтинг R.

Първото появяване на легендата се случи през 2016 г., последвано от 2ndчаст след 2 години, озаглавена „Имало едно време Дедпул“. След почти цяла година производството за 3rdвноска започна през 2019 г. Но… но… но… поради проклятия ефект на пандемията COVID и поради някои други препятствия, всички работи бяха поставени на пълно задържане (лесно е да проклинаме CORONA, докато седим в стаите си ) и цялата 2020 г. беше пропиляна.

Очаквана дата на излизане и актьорски състав за Deadpool 3

И така, какво можем да ви кажем за датата на излизане на Deadpool 3? Ето какво можем да ви уведомим. Председателят на Marvel Кевин Фейги коментира в интервю за Collider, че е напълно вълнуващо да го накараме да започне отново. Deadpool е герой извън лигата за MCU и Райън е просто перфектната сила на природата за този. Така че, готино е да видим как той извежда този герой на друго ниво.

Създателите на Bob’s Burgers Уенди Молиньо и Лизи Молиньо-Льоглин бяха извикани да направят това, което правят за този 3rdвноска, след като ръководителите на Reynolds и Marvel решиха, че тяхната сцена е „готова“ за влизането на Deadpool в MCU. Рейнолдс се е ангажирал старателно с изготвянето на третата част и през май той е принудил героя си да изглежда бисексуален в новия филм на Marvel. Дедпул обикновено е хомосексуален герой.

Тъй като производството и снимките все още продължават, докато говорим, никой не може да ви даде точна дата на излизане на предстоящия филм Deadpool 3.

Още през януари тази година главният изпълнителен директор Кевин каза пред Collider: „Няма да се снима тази година. Райън е много зает и много ефективен актьор. Имаме редица неща, които вече сме декларирали, че сега трябва да осъществим.'
Така че, като се има предвид, че снимките и постпродукцията не са завършени през 2022 г., можем да очакваме появата на този човек с безсмъртно тяло не преди първото тримесечие на 2023 г.

Освен Райън Рейнолдс, който играе ролята на Уейд Уилсън като супергероя алтер-его Дедпул, все още не сме чували за потвърдени членове на актьорския състав. Но очакваме да видим Кейбъл (Джош Бролин) и Домино (Зази Бийц).