DC се опитва усилено да уволни и замени Хенри Кавил като Супермен, но феновете не им позволяват

Зак Синър очевидно вече не е част от DC! Въпреки че Зак беше отстранен, Warner Bros са продължили да избират много от по-ранните герои в своя по-нататъшен филм за супергерои! Но в индустрията се носи шокиращ слух. Изглежда, че DC Warner Bros скоро ще се отърват Хенри Кавил ! Те явно искат да го заменят. Но дали ще бъде толкова лесно за Warner Bros? Определено не, феновете няма да позволят това да се случи! Останете с нас, за да знаете всичко, точно тук!

Вродената връзка на Супермен и Кавил!

Е, когато става дума за ролята на Супермен, само едно име ни идва на ум, то е не друго, а нашият любим, много красив, Хенри Кавил! Никой не може да експертизира тази роля, освен него. Самият той смята, че ролята сега е станала част от него. Той също чувства, че в приказката за Супермен е останало много повече. Не само това, но той също така каза открито, че ако му се даде шанс, той би искал отново да бъде на мястото на Супермен! Но дали DC ще позволи това да се случи?

В момента феновете чакат да видят и научат всичко за Черния Супермен. Но имат и още едно искане! Те искат да видят Хенри Кавил в следващия филм за Супермен! Според феновете никой не може да изиграе ролята по-добре от нашия собствен, горещ и очарователен, Хенри Кавил!

Наистина ли DC Studios ще премахне Хенри Кавил?

Вече знаем, че Лигата на справедливостта на Zack Synder е отделена от франчайза на DC! Warner Bros не хареса подхода на Synder към героя на супергероя, Супермен! Е, до Зак Синдър, беше доста смилаемо за феновете! Но сега DC се стреми да премахне Хенри Кавил от франчайза! Определено има драма извън екрана, която се случва в студиата на Warner Bros. Те се опитват с всички сили да се отърват от Хенри Кавил от франчайза. Но както знаем, през тези няколко години Хенри Кавил положи силния си крак за ролята на Супермен! Феновете няма да го пуснат толкова лесно!

Студиата на DC смятат, че искат да внесат нова страна в приказката за Супермен и също така обмислят да получат чисто нов Супермен за публиката. Но феновете всъщност не искат да видят нов Супермен. Очевидно търсенето на нов Супермен от студиото на DC върви с голям пламък. Но феновете все още искат Хенри Кавил за ролята. За съжаление, решението на DC studio остава все още.

Е, сега чакаме да видим кой ще бъде следващият нов Супермен? В листата има много кандидати. Но въпросът е кой може да изпълни ролята до съвършенство? Знаем, че Хенри вече е премахнат от студиата към момента! Но кой знае какво ни очаква бъдещето! Все още има известна надежда за Хенри Кавил, тъй като исканията на феновете също играят важна роля в това! За допълнителни актуализации и новини относно най-новите филми и сериали на DC и Marvel, останете във връзка с нас, точно тук!