Датата на пускане на сезон 4 Stranger Things ИЗТЕЧНА И ПОТВЪРДЕНА през 2022 г.

По-странни неща сезон 4

Странни неща Сезон 4 е най-чаканият сезон на Netflix досега. Stranger Things в момента е едно от най-популярните предавания на Netflix и феновете са нетърпеливи да научат всичко, което могат за предстоящия сезон. С всеки изминал ден датата на излизане на сезон 4 на Stranger Things става все по-близка. С приключването на 2021 г. само за няколко седмици, 2022 г. се очертава огромна. Stranger Things 4, чиято премиера е в Netflix през лятото на 2022 г., ще бъде пусната заедно с него.

Сезон 4 спойлери за Stranger Things

Не знаем много спойлери на Stranger Things сезон 4, защото актьорският състав и екипажът са толкова умели да избягват течове и да пазят всичко в тайна. Разкрито е само показаното, така че се пазете от спойлери! Хопърът на Дейвид Харбър е все още жив! Той е американецът, споменат в края на сезон 3. Тийзър трейлърът „От Русия с любов“, пуснат на Свети Валентин 2020 г., потвърди това. Знаем също, че д-р Бренър ще се появи през новия сезон в някакво качество. Най-новият тийзър трейлър доказа това. Не знаем дали той ще се появи в ретроспекции или ще се върне в настоящата времева линия. Освен това беше потвърдено, че D&D ще играе значително по-голяма роля през новия сезон. Освен това, според Indiewire, Duffer Brothers и Netflix са намекнали, че „нов ужас започва да се надига, нещо отдавна погребано, нещо, което свързва всичко. „Това е всичко, което знаем за спойлерите на Stranger Things сезон 4 досега!Прочетете също: Боб Оденкърк ПОТВЪРЖДАВА датата на излизане на сезон 6 за по-добро обаждане на Саул през 2022 г.

Премиерата на шоуто е в края на октомври, като сезон 2 се провежда около Хелоуин. Премиерата на сезон 3 беше на 3 юли 2019 г. и включваше празника на четвърти юли. Много фенове си представяха, че шоуто ще бъде премиерно през пролетта на 2022 г., след като видяха Ейприл надраскана върху банер на снимка от сезон 4.

Феновете са заинтригувани от надписа в Instagram на туристическа компания в Джорджия.

Компанията Georgia Tour Company, базирана в Сеноя, предоставя на зрителите представа за местата на заснемане, използвани от множество сериали. От The Walking Dead до Stranger Things, компанията дава възможност на феновете да станат и да се запознаят с любимите си предавания. Две групи наскоро се присъединиха към един от техните екскурзоводи на екскурзия до места за заснемане като средното училище на Хокинс и други места на Stranger Things.