Датата на пускане на Рик и Морти сезон 6 ПОТВЪРДЕНА? Ето какво има да каже Дан Хармън за това

' Рик и Морти , анимационен научно-фантастичен ситком за Adult Swim, проследява учения-социопата Рик Санчес и неговия внук Мортимър „Морти“ Смит в техните междуизмерни и мултиуниверсални приключения. Двойката се сблъсква с много вселени, обиталища, планети и собствени алтернативни животи, докато напредват през своите пътувания. Шоуто също така се задълбочава в отношенията на нарцистичния Рик с изпадналия в затруднение Морти, тъй като първият често травмира Морти със съмнителните си методи за справяне с проблемите, които срещат по време на пътуването си.

Дан Хармън обяви на Adult Swim Con през 2020 г., че производството на сезони шести и седми е започнало. Хармън отбеляза по това време: „Изкарахме всички тези сценаристи да напишат сценарий за сезон 6 и прекарахме последните няколко месеца с нови сценаристи, говорейки за сезон 6.“

Двукратният носител на Emmy в Primetime е един от най-признатите анимационни сериали на двадесет и първи век, създаден от Джъстин Ройланд и Дан Хармън. Шоуто се превърна в еталонен опит в жанра на анимационната научна фантастика след излизането му на 2 декември 2013 г., като критиците приветстваха неговия безграничен свят от амбиции и въображение. Той се противопостави на жанровите предубеждения, като се задълбочи във философските теми за нихилизма и абсурдизма в постмодерна обстановка в продължение на пет сезона. Ето всичко, което знаем за сезон 6 на „Рик и Морти“, докато сериалът преминава към ново издание!Кой може да бъде в гласовия състав на Рик и Морти сезон 6?

Почти всички членове на главния гласов актьорски състав, включително Джъстин Ройланд като Рик и Морти, Крис Парнел като Джери Смит, Спенсър Грамър като Съмър и Сара Чалк като Бет Смит и Спейс Бет, ще се завърнат за сезон 6 на „Рик и Морти“. Кари Уолгрен е готова да повтори ролите си на Джесика и космическия крайцер.

В петия сезон дебютират редица нови и завръщащи се герои, като някои от тях може да се завърнат в шести сезон. Г-н Нимбус, Алисън Бри (Планетина), Дан Хармън (Бърдперсон), Кийт Дейвид (Президент Къртис), Тимъти Олифант (Куп), Каси Стийл (Тами) и Кристина Ричи (Принцеса Поета) са сред членовете на актьорския състав. Може да очакваме нова група гласови актьори да се присъединят към шоуто за шести сезон, в допълнение към повтарящия се актьорски състав.