Датата на пускане на Invincible сезон 2 ПОТВЪРДЕНА от Стивън Йен

Непобедим сезон 2 е готов да излезе скоро. Това е още една добра новина и е потвърдена от Стивън Юн себе си. Нека да прочетем повече подробности за издаването на втория сезон в тази статия.

Пробивният анимационен хит на Amazon Invincible се завръща отново с нов сезон. Стивън Йен наскоро в интервю сподели актуализации за новия сезон на анимационния сериал. Той разкри, че вторият сезон е на път и скоро ще излезе. Той сподели още, че все още няма развитие за следващия сезон. Но вече сме сигурни, че вторият сезон може да излезе до края на тази година. Стивън също сподели, че той заедно с Робърт Къркман смята, че следващият сезон на анимационния сериал ще бъде по-добър от първия сезон. Вторият сезон все още не е започнал, но сега сме сигурни, че не е толкова далеч и също така ще бъде дори по-добър от първия сезон.Invincible е един от най-дълго продължаващите комикси сериали. След това комиксът беше адаптиран в анимационен сериал. Сериалът е създаден от Робърт Къркман, който преди е бил известен със създаването си Живите мъртви . The Walking Dead продължи около 15 години от 2003 до 2018 г. The Invincible беше издаден през март 2021 г. Сериалът получи положителни отзиви от публиката, както и от критиците. Арт стилът на сериала е доста непретенциозен, но все пак е оценен от зрителите. Някои от зрелите сцени също бяха част от шоуто. Видяхме и брутално насилие в шоуто, което беше много различно от всички други предавания за супергерои.

Първият сезон завърши с пълен с екшън финален епизод. Видяхме героя от сериала Invincible срещу собствения му баща Omni-man. В началото на шоуто Omni-man беше представен като класически супергерой. В по-късните епизоди обаче можем да станем свидетели на неговите неморални мотиви. До края историята му остава отворена. Това може да бъде възможна преднина през следващия сезон.

Първият сезон на Invincible имаше общо осем епизода. Това е американски анимационен супергеройски сериал. Сериалът е адаптиран от едноименните комикси. Главният герой на сериала е Марк Грейсън/Непобедим, който е озвучен от роден в Южна Корея американски актьор и продуцент Стивън Юн . Други герои включват Деби Грейсън, майката на Марк, озвучена от актрисата Сандра О , Нолан Грейсън или Omni-man, озвучен от актьор J.K.Simmons и много други.

Историята се върти около тийнейджър на име Марк Грейсън. Баща му Нолан Грейсън или Omni-man е най-могъщият човек на планетата. След седемнадесетия рожден ден на Марк започва да развива свои собствени сили и по-късно се научава да използва тези сили с помощта на баща си Нолан. Шоуто е продуцирано от Мод Луис и се разпространява от Amazon Studios . Първият сезон беше пуснат на 25 март 2021 г. След успеха на първия сезон Amazon Studios обяви, че ще бъдат пуснати и вторият и третият сезон на сериала. Чакането за втория сезон приключи, тъй като Стивън Юн посочи в интервюто си, че новият епизод ще излезе скоро.