Датата на пускане на Доктор Стрейндж 2 е отложена? Последни новини и спойлери

Поради пандемията от Covid-19, която спря производството и заснемането на много филми и телевизионни предавания миналата година, Marvel благослови феновете с множество издания, подредени за тази година! Един от тях е Доктор Стрейндж продължение, Доктор Стрейндж 2 . Първата част, озаглавена просто „Доктор Стрейндж“, беше пусната през 2016 г., на 4 ноември. Справи се изключително добре и оглави класациите в много страни. Той получи 89% на Rotten Tomatoes и оценка от 7,5/10 на IMDb.

Доктор Стрейндж проследява живота на неврохирург на име Стивън Стрейндж, който внезапно губи способността си да използва ръцете си поради автомобилна катастрофа. За да си възвърне употребата на ръцете, той решава да отиде и да се срещне с магьосник на име Мордо. Мордо го завежда при дама, известна като „Древната“, която неохотно се съгласява да помогне и да обучи Стивън Стрейндж. Създаден е по комикса на Стан Лий и Стив Дитко.

Бенедикт Къмбърбач изигра ролята си на д-р Стрейндж с съвършенство, както обикновено. Филмът е режисиран от Скот Дериксън и продуциран от Кевин Фейги.Дата на пускане на Доктор Стрейндж 2

Доктор Стрейндж 2 известен още като Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта първоначално беше насрочено за пускане на 7 май 2021 г. Първо беше отложено поради забавяне на производството до 5 ноември 2021 г., но трябваше да бъде отложено допълнително и сега най-накрая излиза на 25 март 2022 г.

Трейлър на Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта

Все още няма трейлър, защото е още доста рано, особено след закъснението. Можем да очакваме трейлър да излезе около месец преди филма. Доктор Стрейндж 2 също очевидно има връзки към Spiderman: No Way Home. Ако това е вярно, тогава трейлърът вероятно няма да бъде пуснат, докато не излезе Spiderman: No Way Home. Очаква се да излезе на 17 декември 2021 г.

Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта Вероятен актьорски състав?

Бенедикт Къмбърбач очевидно се завръща като водещ, д-р Стрейндж.

Други актьори, които ще участват във филма са:

Бенедикт Вонг като Вонг

Чиветел Еджиофор като барон Мордо

Рейчъл Макадамс като Кристин Палмър

Елизабет Олсън като Уанда Максимоф

Xochitl Gomez като Мис Америка

Има слухове, че Том Хидълстън, Тоби Магуайър или Андрю Гарфийлд също могат да участват във филма.

Засега не знаем други подробности за актьорския състав, но скоро ще разберем повече, след като излезе трейлър.

Доктор Стрейндж 2 е режисиран от Сам Рейми и продуциран от Кевин Файги и Marvel Studios.

Операторът е на Джон Матисън.

Редактирано е от Боб Муравски, а музиката е от Дани Елфман.

Разпространява се от Walt Disney Studios Motion Pictures.

Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта

Доктор Стрейндж 2 се развива някъде през 2023 г. Това означава, че ще се случи след събитията на WandaVision. Филмът също технически се случва след Локи. Съобщава се, че е свързан със Spiderman: No Way Home, който излиза през декември тази година.

Хвани Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта в кината на 25 март 2022 г.!