Датата на пускане на Ahiru No Sora сезон 2 за Netflix е потвърдена за 2022 г.

В момента, в нашия свят на аниме, имаме много разговори за, Ахиру Но Сора ! Феновете с нетърпение очакват втората част от поредицата! Любопитството сред зрителите към сезон 2 на Ahiru No Sora нараства от ден на ден. Така това ни води до дискусията на нашия ден. Останете с нас, за да знаете всичко за Ahiru No Sora сезон 2!

Кога ще излезе сезон 2 на Ahiru No Sora?

Всъщност нямаме една солидна дата на пускане на Ahiru No Sora сезон 2! Но очакваме втората част от шоуто да дойде догодина, точно през есента на 2022 г. То е в новините от няколко месеца. Също така чухме, че сериалът в момента е в процес на работа! По този начин можете да очаквате да видите Ahiru No Sora сезон 2 до края на следващата година, 2020 г. Това е страхотен спортен аниме сериал, за който можете да се насладите. Определено вижте първата част от шоуто, ако все още не сте го гледали!Аниме спортната поредица Ahiru No Sora е адаптация на красива манга серия, написана от Такеши Хината. Мангата е много известна сред любителите на манга там. Първият сезон на анимето стартира преди 2 години. За да бъдем точни, шоуто беше излъчено на 2 октомври 2019 г. Сезонът приключи на 30 септември 2020 г.

Е, ако погледнете мангата, тогава ще видите, че има общо 51 тома, включени в японската книга! Но от всички томове само 18 са покрити. По този начин имаме още много истории, които да бъдат отразени! Смятаме, че имаме втора част от поредицата, на път!

Вземете предварителен преглед на първия сезон на Ahiru No Sora!

Спортната аниме поредица, Ahiru No Sora, е съсредоточена около 15-годишно момче на име Сора. Той мечтае да бъде най-добрият баскетболист и работи върху мечтата си от детството си. Той е много решен да постигне целта си. Той ще направи всичко, за да сбъдне мечтата си! Той е страхотен играч, но му липсва най-важното нещо, което е много важно за добрия баскетболист. Той няма добра височина! Но той не може да бъде баскетболист с нисък ръст!

Сора по никакъв начин няма да позволи на проблема с височината да разруши крайната му мечта! Така започва неговата упорита работа. Той тренира ден и нощ, за да усъвършенства своите умения и способности. Но проблемът скоро ще изчезне в живота му, когато бъде приет в ново училище! Точно като предишното си училище, и тук той се присъединява към баскетболния клуб, за да постигне мечтата си и на майка си.

Прочетете също: Mob Psycho 100, сезон 3, официално обявен; Дата на пускане през 2022 г

Но изглежда, че членовете на клуба всъщност не го харесват толкова! Той трябваше да се сблъска с много тормоз в клуба заради ниския си ръст. Въпреки че е бил тормозен, нищо не е между страстта му към играта. Но това не му попречи да блесне! За да научите цялата поредица, трябва да гледате лично първия сезон на аниме шоуто.