Датата на излизане на Doors of Stone се очаква през 2022 г., ето какво трябва да каже Патрик Ротфус за това

Знаем, че всички чакахте много търпеливо да прочетете Doors of Stone тази година. Но изглежда, че няма никакви признаци да излезе тази година. Може да падне някъде другата година. Но когато? Има Патрик Ротфус обяви нещо относно датата на излизане на „Doors of Stone?“ Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук!

Завършена ли е книгата, каменни врати?

В момента не смятаме, че има почти никакви шансове за излизане на третата част на Doors of Stone. Знаем, че тази година получаваме нови дебютни книги на Патрик Ротфус. Но за съжаление най-очакваната ни книга може да не е в списъка. Книгата все още трябва да бъде завършена. Феновете на американския писател там чакат с любопитство да прочетат последната част на „ Хрониката на Kingkiller “.Читателите харесаха концепцията и историята на първата и втората част на книгата. С всяка изминала година Ротфус ни разказва няколко красиви и необикновени истории. Първата част на приказката беше озаглавена „ Името на вятъра “, който стартира през 2007 г. Е, трябва да прочетем втората половина на историята през 2011 г., която беше наречена „ Страхът на мъдреца “. Имаме големи надежди за финалната част на трилогията. Но кога ще стартира?

Прочетете също: Самостоятелно изравняване, глава 173: Дата на издаване и дискусия за спойлер

Кога ще излезе Книгата, Каменни врати? Намерете всичко за него, само тук!

Сценаристът Патрик Ротфус първоначално е планирал да изведе финалната част от трилогията до тази година, 2021 г. Но поради различни причини историята се забави. Знам, че любителите на книгите трябва да са наистина разочаровани от тази новина. Ротфус все още работи по книгата и се опитва да завърши трилогията. Точно като читателите, той също иска да завърши приказката с красива приказка.

Уверявам любителите на книгите, че чакането ще си заслужава. Ротфус отделя малко повече време за отразяване на последния роман на трилогията. Все още нямаме точна дата за пускане на книгата The Doors of Stone. Писателят е увлечен от работата си по книгата. Предстои ни да видим някои необикновени обрати в предстоящата епична финална история на трилогията. Известният автор Патрик Ротфус преди години завърши черновата на цялата тази трилогия, когато дори не беше писател. Но с годините кариерата му процъфтява. Той ни даде някои наистина добри истории, на които да се възхищаваме и да четем. Той е зает да модифицира вече съставената си история.

Надяваме се да видим финалната история на „The KingKiller Chronicle“ до следващата година, 2022 г. Гарантираме ви, че последната книга ще си струва вашето време, пари и търпение. Точната дата на пускане все още не е тук, но ще ви уведомим за нея, веднага щом получим датата. За още повече актуализации относно най-новите актуализации и новини, останете в течение с нас, точно тук.