Датата на издаване на One Punch Man сезон 3 е ПОТВЪРДЕНА за 2022 г. и какво знаем

Въведение

Сила... всички ние жадуваме за някаква сила, която ни прави по-силни психически или физически. Сега, както подсказва името, анимето One-Punch Man се базира на човек на име Сайтама, който побеждава врага си с груба сила. Всичко, от което се нуждае, е един единствен удар, за да го направи. Overpowers MC се чувства готино. Но не е ли това твърде много? Както и да е... One-Punch Man е аниме с екшън, което също включва доста комедия в него. превъзходният MC на анимето Сайтама е отегчен, тъй като е твърде силен, за да се бие добре. И така, той започва да търси равен противник. Анимето е базирано на едноименната манга, илюстрирана от Юсуке Мурата .

След премиерата на първия сезон през октомври 2015 г., това аниме събра посветена фенбаза, която е влюбена в герой, твърде мощен, че дори не се поти, докато се бие. единственият недостатък на анимето? Непоносимо дългата разлика между вноските. Нищо чудно, че фенбоите като нас искат да знаят повече за Сайтама и другите герои.

Сега, като 2ndвноската беше завършена преди повече от две години, нека да разгледаме One Punch Man сезон 3 и датата му на излизане.Очаквана дата на пускане на One Punch Man сезон 3

Втората част на One-Punch Man беше излъчена на 9тиАприл 2019 г. на цифровата платформа Hulu и се излъчваше едновременно по Tokyo TV на Япония и след излъчване на 12 солидни епизода с време за гледане от 23 минути за всеки епизод, завърши на 2ndЮли на 2019 г. Специален епизод от втори сезон също беше излъчен по Aichi TV и Osaka TV на 2ndаприл 2019 г.

Сега... съжаляваме да кажем, че не е направено официално съобщение относно пускането на One-Punch Man сезон 3, така че не можем да утолим жаждата ви с точна дата. Но можем да ви кажем, че времето ви на чакане няма да е напразно – 2ndсезон, излъчен почти 4 години след 1улсезонът приключи. Освен това мангата в момента е в ход и привлича повече фенове към нея, докато говорим.
Така че можете да кажете, че студиото зад третата част ще положи допълнителни усилия и повече време в създаването на One-Punch Man Season 3, тъй като вторият сезон беше силно критикуван за представяне на лошо качество на анимацията. Имайки предвид всички факти и информация, можем да кажем, че можете да очаквате с нетърпение One Punch Man сезон 3 да бъде излъчен някъде в 4титримесечие на 2022 г. или 1ултримесечие на 2023 г.

Прочетете също: Squid Game Сезон 2: Ще се завърне ли Netflix с още един сезон през 2022 г.?

Очакван сюжет за сезон 3

Очакваният сюжет за One-Punch Man Season 3 вероятно ще привлече по-вълнуващи битки между Monster Association и Hero Association. Можете да очаквате с нетърпение да видите невероятни битки между героите от S-класа и членовете на асоциацията на чудовищата. Накратко, светлината на прожекторите ще се измести от нашия MC Saitama към други герои за известно време. Освен това, ако One Punch Man сезон 3 покрива толкова много, можем също да очакваме да видим интензивна битка между Сайтама и Орочи, краля на всички чудовища.