Датата на издаване на Extraction 2 ПОТВЪРДЕНА за лятото на 2023 г. от Крис Хемсуърт

Феновете са добре запознати с филма Екстракция като Крис Хемсуърт е в главната роля като Тайлър Рейк. Феновете харесаха първата част на филма и чакаха с нетърпение втора част на филма . Extraction е много забавен, екшън и вълнуващ филм. Феновете търсят втората част на Extraction, тъй като много неща предстои да се видят. Това също потвърди, че Extraction 2 идва. Основният въпрос пристигна за феновете коя ще бъде датата на излизане на Extraction 2? Сега премиерната дата е потвърдена от Крис Хемсуърт. Продължете да четете, за да научите повече за датата на издаване на Extraction 2.

Филмът Extraction се появи през 2020 г. и феновете обичаха да гледат този филм. Extraction е базиран на графичния роман Ciudad от Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando Leon Gonzalez и Eric Skillman. Крис Хемсуърт играе главната роля на Тайлър Рейк, който е бивш оператор на специални сили, който сега е наемник в черни операции. Тайлър Рейк беше нает да спаси сина, който беше отвлечен и беше син на престъпен бос. Свърши, спасявайки отвлеченото дете и рискувайки живота си, и изглежда, че е мъртъв. Първият филм обаче създаде огромна база от фенове и те с нетърпение очакват втората част на филма. Сега премиерната дата на филма е потвърдена и е потвърдена от никой друг, а от Крис Хемсуърт. Има много въпроси в ума. Кога ще излезе филмът, какъв ще бъде неговият сюжет? и много неща. Не се притеснявайте, ние ви имаме тук. Ако искате да знаете нещо за Extraction 2, значи сте на правилното място. Извличането вече се предава в Netflix.Съдържание

Кога ще излезе Extraction 2?

Феновете винаги са развълнувани да научат всеки дългоочакван филм и един от дългоочакваните филми е Extraction 2. Първата част на филма беше пусната през 2020 г. След изчакване на две, най-накрая дойде актуализация относно втората част от филма и тази актуализация относно датата на издаване. Все още обаче не е обявена точната дата на излизане. Крис Хемсуърт в своя Twitter туитна, че „Extraction 2 идва при вас това лято. Да тръгваме!!!'. Той сподели и поглед от филма. Така че се очаква филмът да излезе през юни или юли. Феновете понякога трябва да чакат за Extraction 2.

Какъв ще е сюжетът на филма?

Extraction 2 ще се развива там, където завърши първият филм. Нищо много не е потвърдено за сюжета на филма. Но се очаква този филм да покаже нещо за миналото на Тайлър Рейк. Extraction 2 е заснет в Австралия, така че ще има някои ретроспективни моменти, когато той е бил в австралийската армия.

Има ли трейлър за Extraction 2?

Да, има тийзър трейлър за Extraction 2, но нищо особено не е показано в тийзъра. Само малко бегъл поглед от последната сцена на Extraction, че той е мъртъв и пада в реката. Но най-накрая се оказа, че Тайлър Рейк е жив. Тайлър Рейк е жив и скоро ще бъде в действие. Има и първи поглед към филма, където можем да видим много нови сцени с Крис Хемсуърт.

Актьорският състав на филма

  • Крис Хемсуърт като Тайлър Рейк.
  • Тинатин Далакишвили като Кетеван.
  • Торнике Бзиава като Дейвид.
  • Джъстин Хауъл като Джио.
  • Дато Бахтадзе като Автандил.
  • Антъни Дж. Ворхис като Размик Кавати.
  • Рейна Кембъл като Рути.
  • Шахауб Рудбари като Саба.

Феновете очакват, че Extraction 2 ще бъде още един изпълнен с екшън вълнуващ филм. Крис Хемсуърт се завръща като Тайлър Рейк, след като беше смятан за мъртъв в първата част на филма. Датата на пускане на филма все още не е обявена, но прозорецът за пускане на филма е потвърден, тъй като ще дойде през лятото на 2023 г. и е потвърден от никой друг, а от Крис Хемсуърт в неговия Twitter. Феновете са напълно сигурни, че продължението ще бъде по-велико от първата част на филма. Ако не сте гледали Extraction, отидете и го гледайте. Извличането е достъпно в Netflix.

последвам Doms2Cents за повече актуализации.