Дата на пускане на сезон 9 Черен списък; Ще се завърне ли Меган Буун като Лиз Кийн?

След променящ играта финал на сезон 8, Черният списък сезон 9 на криминално-драматичния трилър ще види двугодишен скок във времето. СПОЙЛЕРИ НАПРЕД!

Черният списък е американски криминален трилър телевизионен сериал с премиера по NBC на 23 септември 2013 г. Шоуто следва Реймънд „Ред“ Редингтън (Джеймс Спейдър), бивш офицер от ВМС на САЩ, превърнал се в престъпник с висок профил, който доброволно се предава на ФБР, след като избягва залавянето за десетилетия. Той казва на ФБР, че има списък с най-опасните престъпници в света, който е съставил през годините, и е готов да информира за техните операции в замяна на имунитет от съдебно преследване. Въпреки това той настоява да работи изключително с начинаещия профайлър на ФБР Елизабет Кийн (Меган Буун).

От 2013 г. има 8 сезона на шоуто. Шоуто беше подновено за сезон 9 на Черния списък на 26 януари 2021 г., който трябва да излезе този октомври на фона на много шум и спекулации.

Сезон 8 от Черният списък завърши с доста горчива нотка през юни, с трагичното убийство на главния герой на сериала Елизабет „Лиз“ Кийн. Тя беше застреляна в гърба от един от привържениците на Невил, докато се срещаше с „Червеното“, което доведе до смъртта й.

КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ЗА СЕЗОН 9?

Когато сериалът се завърне за премиерата на сезон 9 The Balcklist, ще има двугодишен скок във времето. Историята ще се развие две години след убийството на Кийн.

Обръщайки се към публикацията за смъртта на нейния герой от финала на предишния сезон, Меган Буун потвърди чрез Instagram, че НЯМА да се върне към трилъра на NBC, за крайно ужас на феновете.

Вижте какво имаше да каже тук-

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Меган Буун (@msmeganboone)

Ще бъде много ясно колко голямо влияние е имала смъртта на Кийн върху героите на шоуто. Специалната група на ФБР, посветена на унищожаването на най-лошите престъпници в света, ще се разпадне и много от тях вече ще живеят много различен живот. С ръководителя Реймънд Редингтън на вятъра, старият екип се оказва обединен от обща цел – възобновяване на мисията си да унищожи „опасни, порочни и ексцентрични черни списъци“ според нов логлайн за сезон 9.

Очаква се да има 22 епизода.

Ден след финала, Черен списък създателят Джон Бокенкамп също се сбогува с шоуто.

Много промени, много новини и да се надяваме много вълнуващи неща, които да очакваме с нетърпение този сезон!

КОИ ЧЛЕНОВЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ?

Членовете, които се очаква да се завърнат, са Джеймс Спейдър (Ред), Диего Клатенхоф (Доналд Реслер), Хари Леникс (Харолд Купър), Хишам Тауфик (Дембе Зума), Лора Сон (Алина Парк) и Амир Арисън (Арам Мойтабай).

Лайла Робинс няма да се завърне, след като „Червеното“ отстрани Катарина Ростова.

Прочетете също: Бари сезон 3 потвърден ли е от HBO? Излиза ли тази година?

ФЕН ТЕОРИИ

Интернет гъмжи от теории на феновете какво ще се случи в Черният списък, сезон 9, тъй като един от основните двигатели на сюжета – динамиката между Ред и Лиз – вече няма да бъде там.

Ще бъде ли обвинен Ред за смъртта на Лиз?

Възможно е също Ред да отиде в търсене на отмъщение след смъртта на дъщеря си.

Някои смятат, че той може да се заеме със защитата на дъщерята на Лиз Агнес.

В крайна сметка това не е нищо друго освен игра на изчакване в този момент!

КЪДЕ И КОГА МОГА ДА ГЛЕДАМ ЧЕРНИЯ СПИСЪК СЕЗОН 9?

Премиерата на сезон 9 на Черния списък е на 21 октомври 2021 г. по Netflix, NBC, Peacock, Prime Video и Hulu.