Дата на пускане на сезон 4 Outer Banks; Отменено ли е от Netflix?

Ще се случи ли  Outer Banks Season 4? Феновете са нетърпеливи да се потопят в напрежението на нещо като Teenager Adventure. Netflix все още не е одобрил сезон 4 на Outer Banks, но изглежда просто чакаща игра, докато приключенският сериал не бъде обновен.

Въпреки че Netflix все още е потвърдил намеренията си да поднови най-новия си хит Outer Banks след успеха на сезон 2, създателят Джонас Пейтс не спира да гледа далеч по пътя.

„Винаги сме го смятали повече за 4-сезонно събитие, откакто започнахме, може би 5-сезонно събитие, но със сигурност 4 сезона“, бе информиран от него Entertainment Weekly. „Ние сме го изложили достатъчно далеч. Надявам се, че наистина имаме възможност да представим тези разкази.'Пейт каза, че два месеца преди сезон 1 Outer Banks Netflix му е дал разрешение да разработи конкретни сценарии за Outer Banks сезон 2, така че вероятно екипът на Outer Banks започва сезон 4 външни банки сега.

За какво е сериалът Outer Banks?

Шоуто се фокусира върху екип от 4 приятели, които случайно се сблъскват в карта на съкровищата на островите Outer Bank отвъд бреговата линия на Северна Каролина и следователно множество тревожни градски тайни. В шоуто участват Джон Би и групата му приятели, Pogues, които се впускат в съкровището, търсейки изгубения баща на Джон Б. Най-накрая Pogues откриват злато на стойност 400 милиона долара. По време на процеса Джон Би се срещна и се влюби в изключително богатата и известна дъщеря на Уорд Камерън Сара Камерън. „Наслаждаваме се на фантастичното пътуване на приятели и вярваме, че изиграхме първия кръг истински“, каза Пейтс. „Чувстваме, че имаме още много хубави завои и гледаме наляво, за да продължим, и затова сме развълнувани от нещо повече сега, тъй като публиката разбира нашите личности и основният генератор на мистерията продължава.”

Кога излиза сезон 4 на Outer Banks?

Въпреки че Netflix все още не е потвърдил сезон 3 на Outside Banks, подновяването изглежда е възможно скоро. Спекулациите за Сезон 4 са пресилени в момента, но поради успеха на шоуто и думите на шоурънъра е много възможно шоуто да се завърне за четвърти път.

Outer Banks дори успя да пусне първите си 2 сезона с разлика от година или повече, дори след епидемия, която отложи и спря филмите и телевизионните сериали. Няма да се изненадаме, ако Outer Banks стартира сезон 3 в края на лятото на 2022 г., като развитието обикновено е в крак. Тогава можем да очакваме сезон 4 през 2023 г.

Външни банки, сезон 4, актьори. Кой ще се завърне за сезон 4?

Ансамбълът на сезон 4 на Outer Banks е неизвестен, въпреки че всички главни актьори вероятно ще се върнат. Чейс Стоукс ще оглави екипа като Джон Би Рутлидж, лидер на Pogues, и Маделин Клайн като Сара Камерън. Медисън Бейли също ще се завърне като Киара Карера, Джонатан Дейвис ще се завърне за Поуп Хейуърд, а Руди Панков ще се завърне за Джей Джей Мейбанк.

Тъй като третият сезон все още не е обявен, за третата серия Outer Bank нямаме трейлър – но веднага щом разберем, ще ви поддържаме в крак! Netflix може да гледа сезони 1-2 на Outer Banks.