Дата на пускане на сезон 3 After Life; Рики Джервейс туитове за продукцията

Въведение

След Живота е тъмна комедия тип британска драма, която е разработена от Рики Джервейс. Той описва ежедневието и свързаната с него скръб на Тони Джонсън (Рики Джервейс), който страда от депресия поради преждевременната смърт на съпругата му Лиза Джонсън (Кери Годлиман) поради рак на гърдата, което кара Тони да изпитва мисли за самоубийство. често. Тази драматична поредица беше излъчена за първи път на 8тимарт 2019 г. в Netflix. Беше наистина възхитено заради дълбоките си възгледи за безпокойството, дължащо се на екзистенциална криза, негативни емоции и търсене на причини да бъде жив, докато Тони се бори да изкарва прехраната си сред познатите си в своя исторически град Тамбъри.

Сега... след излъчването на втори сезон през април 2020 г., този сериал получи титлата „Най-гледаната британска комедия“ за последните 10 години с гледания от 85 милиона от цял ​​свят. И така, за да продължи тази легенда, както и за да задоволи нелепо голямата фенбаза, създателят е готов за още един сезон наскоро. Така че... ето какво трябва да знаете за предстоящия сезон 3 след живота.

Очаквана дата на излизане за After Life, сезон 3

След като получи такива положителни отзиви от цял ​​свят, създателят Рики Джервейс подписа многогодишен договор с Netflix на 6тимай 2020 г., което дойде с включването на After Life Season 3. Създателят обяви на 19тиаприл 2021 г., че производството на сезон 3 е започнало. Но за съжаление, след само 35 дни заснемане, продукцията се събра поради пандемията на COVID, без да има предвид евентуална отложена дата.

Преди месец, на 1улПрез септември 2021 г. Gervais публикува актуализация относно завършването на редакционните работи и музикалната продукция. Съжаляваме, че ви разочаровам, че фиксирана дата на пускане не е в ума нито на създателя, нито на Netflix, но създателят е изразил объркването си относно възможността да го представи през останалите дни на 2021 г. Така че, запазвайки всички факти имайки предвид, можем да кажем, че ще кажем, че сезон 3 след живота ще започне да се излъчва, понякога през първото тримесечие на 2022 г.

Актьорски състав от след живот сезон 3

Актьорският състав за After Life сезон 3 ще бъде както следва:

# Рики Джервейс като главния герой Тони Джонсън
# Ашли Дженсън като Ема
# Дама Пенелопе Уилтън („Абатство Даунтън“) като Ан
# Том Басдън като Мат Брейдън,
# Тони Уей (Игра на тронове) като Лени
# Мандип Дилън като Санди и
# Ройсин Конати като Рокси

Прочетете също: Атипичен сезон 5 не се завръща за сезон 5? Състояние на подновяване на Netflix

Очакван сюжет за сезон 3 след живот

Преди да започнем да говорим за сюжета на After Life Season 3, нека направим кратко обобщение на предишния сезон. Сезон 2 завърши със смъртта на бащата на Тони, който страдаше от деменция. Изпълва Тони с повече мъка, отколкото вече имаше от смъртта на най-скъпата си жена. В последната сцена Тони моли своя връстник да го остави на мира, което накара Тони да има повече мисли за самоубийство и най-важното е, че той продължи и опита да се самоубие. За негов късмет, че се провали заради намесата на Ема.

Така че, силно се очаква, че сезон 3 след живота ще започне с това как Ема се включва в ежедневния живот на Тони като начало на очаквана връзка. Този сезон Тони може да намери изход от екзистенциалната си криза и от нихилистичния си манталитет. Освен това какви решения взема в живота, в който има Ема и просто баща си.