Дата на пускане на сезон 2 Кулата на Бог; Струва ли си да се гледа?

ВЪВЕДЕНИЕ

Така че, за тези, които гледат аниме редовно, като ги оставят настрана, за тези, които мислят да започнат да гледат някое интересно аниме, Tower of God ще бъде добър вариант. Сега... каква всъщност е тази кула на Бога? Първоначално това е южнокорейска манхва серия, известна като „Sin-ui Tap“ на корейски, „kami no tou“ на японски и „кула на бога“ на английски. За тези, които все още не са чели manhwa, това е манхва, пълна с екшън и приключения, която излъчи първия си сезон през 2020 г. и стана повече или по-малко популярен сред отакусите. Той получи оценка 7,59 в глобалната база данни за аниме myanimelist и оценка 7,8 в IMDb. Сега очакваме Tower Of God Season 2. Той беше подкрепен от Crunchyroll и беше създаден от SUI. Tower of God сезон 1 се състоеше от 13 епизода и беше излъчен в период от 2 месеца.

ДАТА НА ИЗПЪЛЗВАНЕ НА TOWER OF GOD СЕЗОН 2

през 2020 г. първият сезон беше пуснат в Корея, Япония и САЩ заедно, предлагайки японско дублиране, английска дублажна версия на Crunchyroll, режисирана от Такаши Сано и Ерика Йошида. Въпреки че не е официално потвърдено, че следващият сезон ще дойде по-рано, тъй като ние отакус знаем как работи това, е почти сигурно, че ще има такъв, а освен това създателите също не го отрекоха. Сега, както всички знаем, сезон 1 беше фокусиран върху първата част на Manhwa. Така че е време създателите да се съсредоточат върху двете оставащи части през предстоящите сезони.

След успеха си, продукцията пусна своя  Bluray DVD комплект тази година. Така че, знаейки японската аниме индустрия, ако нищо неочаквано не се случи неочаквано, можем да кажем, че Tower of God Season 2 вероятно ще бъде пуснат през зимата на 2022 г. Но разбира се популярно не означава непрекъснато (можете да получите това настроение от Hunter x Хънтър манга). Така че всичко, което можем да направим, е да изгризваме ноктите и да чакаме официално съобщение.ВЪЗМОЖЕН ПАРЦЕЛ ЗА КУЛАТА НА БОЖИЯ СЕЗОН 2

Кулата има свръхестествена сила да изпълни най-дълбокото желание на най-високия ранг, който успее да достигне върха й. Сега, тъй като шоуто се нарича кулата на бога, а mc е нашият Бам, той напуска малката си пещера и тръгва на пътешествие, за да намери приятеля си, докато се изкачва на кулата, само за да намери отговори на предателството, което му е дадено от Рейчъл .

Ако шоуто наистина продължи да следва манхата правилно, ще можем да видим нови герои и много други обрати в сюжета, които всъщност настръхват, докато четем манхата. Юри ще се срещне със сестра си Репелиста. Тъй като Wangnan Ja е запален, той ще бъде поставен пред предизвикателства в първия тест. Нови лица в поредицата ще бъдат Rapdevil, Prince, EhwaYeon.