Дата на пускане на сезон 2 Inside Job и статус на подновяване на Netflix 2022 г.

Въведение

Слизали ли са някога човешките същества на Луната? Или всичко, което ни представиха, беше просто записана лъжа? Е, в съответствие с анимационното шоу за възрастни „ Вътрешна работа “, тези видове конспиративни теории са абсолютно верни! Тази популярна драма за възрастни на Netflix включва интелектуалният и резервиран учен Регън Ридли заедно с нейните странни колеги от Cognito Inc., подземна правителствена организация, която управлява света от сенките. Разработено от Шион Такеучи, „Inside Job“ е първата вътрешна инициатива за анимация за възрастни на Netflix. Това е идеалният котел за топене на сарказма на работното място, заедно с известна идиосинкратична предпазливост на странни конспиративни теории. И така, ще има ли Inside Job сезон 2 в Netflix?

Прочетете също: Премиерата на сезон 3 на Locke And Key на Netflix на тази датаВътрешна работа, сезон 2 Сюжет

Ако се притеснявате за изходните материали, изглежда, че създателят Такеучи има повече от достатъчно съдържание, за да се развие още един сезон. Тя изрази съжалението си, че е искала да има шанса да открие всеки различен страничен герой и различни страни на историята, които никога не сме виждали. „Защото знаете, че при по-кратки поръчки, все едно имаш десет и имаш осем. Например, трябва наистина да изберете какво ще поставите на екрана“, спомена тя.

Така че, можете да кажете, че има огромен шанс стрийминг гигантът да поднови първото си вътрешно създадено анимирано шоу за възрастни за още един път. Така че, като се има предвид, че Inside Job Season 2 наистина се случва, може да се наложи да изчакате още малко, преди да се появи на нашите цифрови екрани. Като вземете предвид цялата налична информация, а също и ако приемете, че никакви други пречки като нова вълна от пандемия не са засегнали производствената работа, вероятно можете да очаквате да видите сезон 2 на вашия уебсайт или приложение на Netflix някъде през третото тримесечие на 2022 г.