Дата на пускане на сезон 2 Arifureta; Може ли Хаджиме да премине всички предизвикателства?

Създателите трудно измислят нови идеи, когато става въпрос за аниме. Милиони хора по света намират радост в анимето от години. Подобно на много жанрове, той има своите атрибути и разговори, които съществуват от доста дълго време. В по-голямата си част обаче новият аниме сериал Arifureta: От обикновеното до най-силното в света избягва клопките на миналото. И сега чакането почти приключи с обявяването на Arifureta сезон 2.

Арифурета: Въведение

Arifureta е изградена по същия начин като класическото аниме. Хаджиме Нагумо, главният герой, е много отаку. След като е преместен в Тортус, Хаджиме открива, че всеки от неговите съученици има по-силни свръхестествени сили от него. За нещастие един от приятелите му му изневерява, което кара Хаджиме да прегърне насилствено поведение и риск, за да си върне честта. Вампир на име Юе, момиче на име Ший и много други герои от неговия нов свят го срещат в стремежа му да стане по-силен въпреки обикновените си способности.

Премиерата на сезон 1 от аниме сериала „Arifureta“ беше през 2019 г. Изграден е върху приблизително 4 тома манга. Други 6 тома остават като потенциални източници за бъдещи адаптации.Докато Хаджиме все още беше през своята метаморфоза от презрян отаку до заплаха за живота лош човек, до края на сезон 1 голяма част от прехода му беше завършен. Към края на поредицата Хаджиме заедно със своите спътници побеждава съюзника на демони магьосник Юкитоши Шимизу. В том 5 Хаджиме и приятелите му пътуват заедно от пустинята до морския град Ерисен, след като завладяват Шимизу. По пътя те разкриват, че хората страдат от неизвестна болест и се стремят да намерят решение.

Трейлър на сезон 2 Arifureta

Arifureta Сезон 2: Актьорски роли

Според Monsters & Critics, 2-ри сезон ще има по-голямата част от оригиналните гласови изпълнители на анимето. Arifureta Сезон 2 на Arifureta също ще включва 2 нови главни героя. Норико Шибасаки ще бъде този, който изобразява Лилиана С. Б. Хейли, принцесата на Хейли и художник. И там е пратеникът на божеството Ехит Ноинт, който направи Тортус. През предстоящия сезон Рина Сату ще я играе.