Дата на пускане на сезон 18 на Grey’s Anatomy; Случва ли се? Прочетете, за да знаете

Видяхме толкова много в предишния сезон на Grey’s Anatomy. Сезон 17 имаше сюжет за COVID-19, така че шоуто получи още много по-популярно сред публиката. Всяка седмица на феновете се разкриваха различни истории. Получихме някои шокиращи амбиции и публиката беше наистина развълнувана, след като предишният сезон приключи. С края на сезон 17 хората чакат сезон 18 от Анатомията на Грей. Останете на линия, за да научите всичко, само тук.

Кога можете да получите Анатомията на Грей, сезон 18?

Сезон 18 от Анатомията на Грей ще бъде излъчен в мрежата ABC. Както обикновено, епизодите ще излизат в четвъртък, всяка седмица. Първият епизод от сезон 18 ще излезе до края на този месец. Да, епизодът ще стартира на 30 септември от 21 часа. ЕТ Анатомията на Грей сезон 18 ще продължи вероятно през цялата тази година. Очакваме предстоящият сезон да приключи през следващата година, 2022 г., вероятно през април или май. Целият продуцентски екип на шоуто в момента е фокусиран върху сезон 18. Те все още не са говорили за актуализации на друг сезон освен сезон 18.Кой ще бъде там в актьорския състав на Анатомията на Грей, сезон 18?

Към момента можем да ви дадем гаранция, че звездите, а именно Елън Помпео, Чандра Уилсън и Джеймс Пикенс-младши ще бъдат там в актьорския състав на сезон 18 на шоуто. Също така имаме вътрешна информация, че много други нови членове на актьорския състав са приети да работят за сезон 19 на Анатомията на Грей. Може да видим много герои да се връщат в шоуто. Например Камила Лудингтън, която ще играе героя на Джо Уилсън, и Ким Рейвър, която играе ролята на Теди Алтман, ще се завърнат в шоуто.

За съжаление, трима герои няма да се върнат в шоуто, те няма да се появят за сезон 18 на шоуто, те са както следва:

  • ДеЛука, който играе ролята на Джакомо Джаниоти
  • Джаксън, който играе героя на Джеси Уилямс
  • Том, който играе ролята на Грег Германн

От друга страна, Кейт Уолш е готова да се завърне в шоуто, за да играе ролята на много известната Адисън Форбс Монтгомъри. Тя ще бъде видяна в няколко епизода на шоуто. Не само тя, но и Кейт Бъртън ще се върне в сезон 18, за да изиграе ролята си на майката на Мередит, д-р Елис Грей.

Къде можете да гледате анатомията на Грей?

Можете да гледате Grey’s Anatomy в мрежата ABC всеки четвъртък, рязко през нощта, 21:00 часа. ЕТ Можете също да изтеглите приложението ABC, за да се насладите на сериала. Човек може също да се настрои на ABC.com, за да гледа новите епизоди в деня, след като първоначално бъдат пуснати по телевизионния канал.

Можете също да се насладите на Grey’s Anatomy на други стрийминг платформи като Hulu, Philo, fuboTV и Netflix. Човек определено се нуждае от месечен или годишен абонамент, за да получи достъпност до всички тези стрийминг платформи. Можете също така да вземете ръка за единични епизоди на Grey’s Anatomy само за ,99 всеки, за да получите епизодите на други платформи, а именно iTunes, Vudu, Amazon Prime Video, Google Play, Youtube, а също и на Apple TV.