Дата на пускане на Netflix за сезон 2 в полунощ Маса и потенциални спойлери

Кога ще бъде премиерата на сезон 2 в Midnight Mass?

Сезон 2 в полунощна меса изглежда не е на хоризонта. Програмата се нарича ограничена серия с много ясен финал и все още няма изявления относно втори сезон. В зависимост от реакцията на публиката и общите данни за стрийминг, Фланаган може да избере да пусне втори сезон или може би спин-оф сет години в бъдещето. В този момент всичко е възможно, така че не се надявайте за друг сезон.

Кой ще се появи в сезон 2 на Midnight Mass?

Като се има предвид, че повечето от ключовите герои в „ Среднощна литургия ” загина трагично преди финала на сезона, разумно е да се предположи, че втори сезон ще включва множество нови лица. В края на сезон 1 на „Среднощна литургия“ се разкрива, че дъщерята на кмета на града Лийза Скарбъро (Анара Симоне) и момчето от олтара на име Уорън Флин (Игби Ригни) са единствените оцелели, които са евакуирали острова. Сезон 2 в Midnight Mass може да ги включва като главни герои, докато се занимават със събитията на остров Крокет или може би с ангела, който не е умрял решително.Прочетете също: Младият Шелдън, сезон 5, излиза през октомври 2021 г.; Дата на излизане

Колко сезона на Среднощната литургия има?

В момента Midnight Mass има само един сезон. В петък, 24 септември 2021 г., Netflix пусна първия сезон.

Колко епизода на Среднощната литургия има?

Първият сезон на Midnight Mass има само седем епизода. Само няколко сериала на Netflix имат седем сезона на епизода. Повечето сезони на Netflix включват шест, осем или дори десет до тринадесет епизода.

Ще има ли сезон 2 на Среднощната литургия?

Като начало Netflix брандира Midnight Mass като „ограничена серия“. Обикновено ограничените предавания не се подновяват за втори сезон. Разбира се, това се е случвало и в миналото, но е доста необичайно. Така че веднага нещата не изглеждат добре за сезон 2 в полунощна меса.