Дата на пускане на Локи сезон 2; Втори сезон не преди 2022 г.?

Кога ще излезе вторият сезон на Локи?

Оригиналът на Disney Plus Локи е може би един от най-добрите сериали на Marvel, създавани някога, и феновете бяха въодушевени да научат, че ще има продължение. Но за много фенове горещият въпрос е дали Локи сезон 2 ще бъде пуснат преди края на годината.

Разработването на втората глава от приказката на Локи започна през ноември 2020 г. По време на последователността след кредита на променящото играта заключение, което ще промени MCU завинаги, беше разкрито, че предстои още едно изпълнение.

Няма съмнение, че Локи беше вълнуващо пътуване и феновете по целия свят са нетърпеливи да видят какво ще се случи след това.Какъв е последният епизод на Локи?

Досега финалът на сезон 1, озаглавен „За всички времена“, беше последният епизод на Локи.

В колко часа се появява Локи?

Епизодите на Локи Сезон 1 дебютираха по Disney+ в сряда в 3:01 ч. ET/12:01 ч. PT. Въпреки че се очаква времето за пускане да остане същото за сезон 2 (за да се избегне зрителите от източното крайбрежие да развалят сериала за своите колеги от западното крайбрежие), засега не е ясно дали епизодите също ще се излъчват в сряда.

Прочетете също: Какво ако…? Време за издаване на епизод 9; Ами ако Наблюдателят наруши клетвата си?

Какъв ще бъде актьорският състав на Локи Сезон 2?

Можем разумно да очакваме, че всички наши фаворити от сезон 1 ще се завърнат. Това включва следното:

  • Том Хидълстън (Локи)
  • София Ди Мартино (Силви)
  • Оуен Уилсън (Мобиус)
  • Gugu Mbatha-Raw (Ravonna Renslayer)
  • Тара Стронг (Мис Минути)
  • Wunmi Mosaku (Hunter B-15) и Юджийн Кордеро (надявам се) (Кейси)

Какво се случва в Локи сезон 2?

Все още няма специфични сюжетни линии за Сезон 2, но идеи има изобилие и поради естеството на финала на Сезон 1 – началото на мултивселената – почти всяка хипотеза може да е вярна. Заключителната сцена на епизода също показва, че когато Локи е изпратен обратно в Органа за времеви разлики, той се е озовал в паралелна реалност, където Канг е единственият владетел на TVA (а не от фалшивите Пазители на времето).

Тъй като времевите линии се разклоняват, сближават и потенциално създават конфликт на мултивселената, за който Канг Завоевателят се закле, че се опитва да избегне, има практически неограничени възможности за това, което може да се случи.

Има ли трейлър за Локи сезон 2?

Все още няма трейлър на Локи Сезон 2, защото снимките все още не са започнали, така че внимавайте!