Дата на пускане на Haikyuu сезон 5 ИЗТЕЧЕН от студио, актуализация на продукцията и др

Въведение

Не може да се каже кога Haikyuu Сезон 5 идва на нашите екрани. Така че засега можете да си починете. Но преди да започнете да проклинате студиото, дългоочакваното събитие за отакус, Скочи Феста Експо скоро ще почука на вратите ни. И е излишно да казвам, че ние, феновете, ще получим известно просветление след пускането на Haikyuu сезон 5. Jump Festa е грандиозно събитие, спонсорирано от Shueisha. Всяка любов от аниме и манга от цял ​​​​свят очаква с нетърпение това събитие да се случи.

Синопсис

След като се вдъхновява от асо волейболист, наречен „Малкият гигант“, който играе волейбол, Shouyou Hinata рестартира волейболния клуб на своето училище. Отборът, който той създаде наскоро, получи шанс да играе на турнира. Независимо от факта, че играха добре, те бяха победени лошо от противника Тобио Кагеяма, който също е известен като Краля на двора. Хината обещава на себе си, че ще победи Кагеяма на всяка цена. След като завършва средно училище, той получава прием в гимназия Карасуно и се присъединява към техния волейболен отбор. Но след това разбира, че Кагеяма, неговият съперник, сега е негов съотборник.Очаквана дата на пускане на Haikyuu сезон 5

Поради ситуацията с пандемията, толкова много от предстоящите анимета, които трябваше да излязат на 2020-21, бяха отложени и няма изход от факта, че не знаем колко време ще отнеме, за да стане всичко както е беше преди. Но това предстоящо събитие от 2022 г. може да бъде тясно място за много анимета, тъй като ще обяви съдбата на многобройни шедьоври.

Още през октомври 2021 г. беше публично обявено, че Haikyuu!! Ще получи своята jump studio сцена на събитието, което ще бъде организирано в близко бъдеще. Защо? Защото е 10тигодишнина на Haikyuu!! Официалното ръководство на Jump Festa обяви, че шоуто ще съдържа специално токшоу за Haikyuu сезон 5, което ще отговори на всички обърквания, които се натрупват около анимето. Шоуто ще бъде водено от Аюму Мурасе и Кайто Ишикава. Събитието може да разкрие и ключовата визуализация на Haikyuu сезон 5. И ако това се случи, това ще бъде най-голямата изненада за феновете.

Списанието, което предоставя новините за Shonen Jump, също разкри и дразни новата информация за поредицата, която ще бъде разработена в деня на Jump Festa 20202. Тъй като всички знаем, че мангата приключи преди малко, тя е също така е възможно те да ни дадат новини за бъдещата продукция, както и някаква дата на пускане, която със сигурност ще се проведе през 2022 г.

Втората половина на четвърти сезон Haikyuu!! To the Top беше изцяло базиран на сблъсъка между два отбора Карасуно и Инаризаки. Тъй като всички знаем, че Карасуно спечелиха мача, сега е време да се изправят срещу друг съперник. Да… през предстоящия сезон Карасуно ще се сблъска с Некомо, техен съперник от Токио за дълго време.