Дата на пускане на Финч на Apple TV+ с участието на Том Ханкс, робот и куче

Най-чаканият филм на Apple Original Films скоро ще излезе на екран. Датата на излизане на Finch сега е само на няколко часа от вас. Развълнувани ли сте да научите всичко за приключенското пътуване на този филм? Ако все още не знаете за какво е Финч, останете на линия с нас, точно тук!

Кога Финч ще излезе?

Предстоящата страхотна приключенска история Финч е готова и е планирана да бъде на екрана ви утре, на 5 ноември 2021 г. Току-що е на няколко часа разстояние от вас. Филмът ще се излъчва изключително само на Apple TV+. Нека не отлагаме повече и веднага се впускаме в дискусията за предстоящия приключенски филм, Финч!Какъв е сюжетът зад филма, Финч?

Предстоящият филм, озаглавен Finch, се връща към времето, когато светът беше потопен в постапокалиптичната ера. Тази красива приказка определено ще ви разплаче! Той се върти около интимната силна връзка, която се развива между кучето на човека и неговото творение, робот. Може да сте гледали много научнофантастични филми преди, но се обзалагам, че Финч със сигурност ще стане част от списъка ви с любими научнофантастични филми.

Тази сладка и проста приказка ще ви вдъхнови. Готови ли сте да станете свидетели на приятелството и приятелството между домашно животно и робот? Уверявам ви, тяхната любов и връзка ще променят гледната ви точка за нещата. Готови ли сте да посрещнете Финч и неговия робот? Тази сърдечна история ще направи вашия месец Хелоуин още по-специален и радостен!

Том Ханкс ще играе главната роля в предстоящия филм, Финч. Той ще играе ролята на инженера по роботика, на име Финч във филма. Този робот-инженер учен е един от малкото оцелели от масивно слънчево изригване! Този ужасяващ ужасен слънчев изблик направи почти целия свят празен. Но той изненадващо оцеля в апокалипсиса заедно с кучето си, наречено Goodyear! И двамата успяват да оцелеят десетилетие в бункер, разположен под земята. С течение на времето, заключен в стария бункер, той създава робот на име Джеф. Този робот е бил назначен да се грижи за кучето му, което е единственото му останало семейство.

Нещата вече бяха много по-зле за Финч. Но това не беше всичко, което трябваше да се види. Скоро до вратата му се приближи проблем. Скоро им предстои внезапна огромна буря. Така триото трябва да оцелее от този естествен изблик. Те ще се изправят лице в лице с борби и приключения в предстоящото си опасно приключение в американския Запад. С цялата суматоха и притеснения, той успява да създаде красива връзка между кучето си на име Гудиър и неговия робот на име Джеф.

Прочетете също: Marvel иска да уволни и замени Бри Ларсън в Captain Marvel 2 поради тази причина

Всичко за трейлъра на филма „Финч“!

Получихме трейлъра преди месеци. Ако все още не сте гледали трейлъра, тогава какво чакате? Гледайте трейлъра на епичната приключенска приказка „Финч“ точно тук!